Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Delta

Dio grada: “Delta”

Mjesni odbori

 • Dani svetog Vida 2011

  Dani svetog Vida 2011 - natjecanja mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 4. lipnja 2011. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se šesti Dani svetog Vida - sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke. Predstavnici 28 mjesnih odbora takmičiti će se u boćanju, potezanju konopa, te briškuli i trešeti. Početak natjecanja u 12.00 sati

  01.06.2011.

 • Prijave od 20. travnja do 6. svibnja 2011. godine

  Poziv na akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor" u 2011.

  pročitaj višeU okviru svojih programa rada, Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor" u 2011. godini. Obavijesti i sve potrebne informacije mogu se dobiti u sjedištima mjesnih odbora.

  20.04.2011.

 • Plan raspodjele sredstava za mjesne odbore:

  Riječani o svome gradu

  pročitaj višeVijeća riječkih mjesnih odbora izradit će programe i utvrditi prioritete za Plan raspodjele sredstava za mjesne odbore u 2012. godini. Zato svaki građanin, ovlašteni predstavnik suvlasnika stambeno-poslovnih zgrada ili udruga građana do 22. travnja sjedištima mjesnih odbora mogu poslati svoje prijedloge za uređenje kvarta.

  30.03.2011.

 • Prijedlozi projekata dostavljaju se do 5.studenog

  Natječaj za prijedloge projekata Riječkog programa lokalnog partnerstva za 2011. godinu

  pročitaj višeGrad Rijeka, Odjel za gradsku samoupravu i upravu, objavljuje natječaj za prijavu prijedloga projekta za "Riječki program lokalnog partnerstva" za 2011 g. namijenjen vijećima mjesnih odbora na području grada Rijeke, udrugama i grupama građana zainteresiranim za neposredno sudjelovanje u uređenju manjih, neuređenih javnih površina ili njihovih dijelova.

  15.10.2010.

 • MO Luka

  Problemi parkiranja oko glavne gradske tržnice ostaju i dalje!

  pročitaj višeProblemi parkiranja koji muče građane s područja glavne gradske tržnice još će neko vrijeme biti jedna od top tema za vijećnike Mjesnog odbora Luka.

  18.07.2010.

 • Kandidati MO Bulevard, MO Drenova, MO Srdoči i MO Škurinje

  Najbolji mjesni odbor za mlade

  pročitaj višeUz potporu Grada Rijeke, udruga mladih „Korak ispred“ u suradnji s učeničkim vijećem Grada Rijeke u okviru rada programa Regionalnoga info centra za mlade u 2010. godini provela je izbor mjesnih odbora koji su u proteklom mandatu imali najbolje programe kreirane od mladih, odnosno namijenjene mladima.

  01.07.2010.

 • Dvjestotinjak natjecatelja branilo je boje svoga mjesnog odbora

  Završeni peti Dani svetog Vida - sportski susreti mjesnih odbora

  pročitaj višeU organizaciji Odjela za gradsku samoupravu i upravu u subotu su na sportskim terenima Športskog društava Zamet održani peti susreti mjesnih odbora Grada Rijeke – Dani svetog Vida.

  07.06.2010.

 • Izbori 2010. - Rješenje o određivanju biračkog mjesta

  Kandidacijske liste za članove Vijeća mjesnog odbora Školjić

  pročitaj višeZa područje MJESNOG ODBORA ŠKOLJIĆ, biračko mjesto broj 33, prostorije Osnovne škole "Nikola Tesla", Trg I. Klobučarića 1, koje obuhvaća birače s prebivalištem u slijedećim ulicama:

  25.05.2010.

 • Izbori 2010. - Rješenje o određivanju biračkog mjesta

  Kandidacijske liste za članove Vijeća mjesnog odbora Luka

  pročitaj višeZa područje MJESNOG ODBORA LUKA, biračko mjesto broj 19, u prostorijama Mjesnog odbora Luka, Verdijeva 11, koje obuhvaća birače s prebivalištem u slijedećim ulicama:

  25.05.2010.

 • Izbori 2010. - Rješenje o određivanju biračkog mjesta

  Kandidacijske liste za članove Vijeća mjesnog odbora Centar-Sušak

  pročitaj višeZa područje MJESNOG ODBORA CENTAR – SUŠAK, biračko mjesto broj 6, u prostorijama Mjesnog odbora Centar - Sušak, A.K. Miošića 8a/I, koje obuhvaća birače s prebivalištem u slijedećim ulicama:

  25.05.2010.

Privreda

 • Audio prilog

  Luka Ploče nije konkurencija Rijeci

  pročitaj višeNovi kontejnerski lučki terminal u Pločama, koji je jučer otvorila premijerka Jadranka Kosor, najveće je ulaganje u hrvatske luke u posljednjih 50 godina.

  19.08.2010.

 • Nova obala Brajdice

  Luka Rijeka d.d. - Objava materijalno značajnih činjenica

  pročitaj višeSukladno odredbama Zakona o tržištu kapitala dostavljamo Vam obavijest o materijalno značajnim činjenicama objavljenu u Novom listu od 17.04.2010. godine pod naslovom Nova obala Brajdice za najveće kontejneraše u kojoj se navodi da bi u prvom kvartalu iduće godine trebala bi biti završena gradnja oko 50 metara nove obale na kontejnerskom terminalu Brajdica te da se u tom razdoblju planira početak rada na instaliranju novog kontejnerskog mosta čiju kupnju priprema "Luka" Rijeka.

  21.04.2010.