Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Centar

Dio grada: “Centar”

Mjesni odbori

 • MO Centar – Sušak:

  Postavljeni stupići u ulici Franje Račkoga

  pročitaj višeNa zahtjev Vijeća MO Centar – Sušak postavljeni su stupići na početak ulice Franje Račkoga ispred kućnog broja 6, pred ulazom u trgovinu "Naturel".

  17.02.2011.

 • MO Centar-Sušak

  Božićni koncert u MO Centar-Sušak

  pročitaj višeOvogodišnji Božićni koncert održao se dan prije Badnjaka, 23. prosinca u dvorani mjesnog odbora. Nastupili su klapa Morčić i ženska vokalna skupina Rivers.

  28.12.2010.

 • MO Luka:

  Održan Božićni koncert u Circolu

  pročitaj višeNakon odgode radi snježnih (ne) prilika koje su zatekle građane Rijeke u petak 17. prosinca, Božićni koncert u organizaciji MO Luka i Zajednice Talijana Rijeke održao se u ponedjeljak 20. prosinca, u svečanoj dvorani u Palazzo Modello - Circolu.

  24.12.2010.

 • Vijećnike MO Luka dočekala je "vruća" jesen.

  Komunalna problematika u MO Luka

  pročitaj višeRadi izbora za članove vijeća mjesnih odbora u svibnju, odgođene su gotovo sve programske aktivnosti iz područja sporta, zdravstva i kulture koje su bile planirane za prvi dio godine.

  26.10.2010.

 • Prijedlozi projekata dostavljaju se do 5.studenog

  Natječaj za prijedloge projekata Riječkog programa lokalnog partnerstva za 2011. godinu

  pročitaj višeGrad Rijeka, Odjel za gradsku samoupravu i upravu, objavljuje natječaj za prijavu prijedloga projekta za "Riječki program lokalnog partnerstva" za 2011 g. namijenjen vijećima mjesnih odbora na području grada Rijeke, udrugama i grupama građana zainteresiranim za neposredno sudjelovanje u uređenju manjih, neuređenih javnih površina ili njihovih dijelova.

  15.10.2010.

 • Cjelokupan ulov je težio cca 25 kg

  Održan 1. KUP MO Luka u udičarenju

  pročitaj višeU nedjelju 10. listopada održan je 1. KUP MO Luka u udičarenju, konačno nakon tri odgađanja zbog lošeg vremena. Po sunčanom danu i mirnom moru 25 natjecatelja je s barki ispred Riječkog lukobrana lovilo ribe.

  12.10.2010.

 • Dan MO Luka:

  Najava turnira u malom nogometu

  pročitaj višePovodom obilježavanja Dana MO Luka, Vijeće mjesnog odbora organizira već tradicionalni malonogometni turnir.

  03.09.2010.

 • Građani zainteresirani za postavljanje novog kioska

  Kiosk za novine u Strossmayerovoj?

  pročitaj višeGrađani s područja Mjesnog odbora Centar – Sušak obratili su se pojedinim vijećnicima s molbom da se kod nadležnih gradskih službi ispita mogućnost iznalaženja manjeg gradskog prostora na području Strossmayerove ulice ili u njenoj blizini, koji bi se mogao dati u najam po simboličnoj cijeni radi postavljanja kioska za prodaju novina lutrije i sl.

  02.09.2010.

 • MO Luka

  Problemi parkiranja oko glavne gradske tržnice ostaju i dalje!

  pročitaj višeProblemi parkiranja koji muče građane s područja glavne gradske tržnice još će neko vrijeme biti jedna od top tema za vijećnike Mjesnog odbora Luka.

  18.07.2010.

 • Kandidati MO Bulevard, MO Drenova, MO Srdoči i MO Škurinje

  Najbolji mjesni odbor za mlade

  pročitaj višeUz potporu Grada Rijeke, udruga mladih „Korak ispred“ u suradnji s učeničkim vijećem Grada Rijeke u okviru rada programa Regionalnoga info centra za mlade u 2010. godini provela je izbor mjesnih odbora koji su u proteklom mandatu imali najbolje programe kreirane od mladih, odnosno namijenjene mladima.

  01.07.2010.

 • Čini se da je ideja ipak na pragu realizacije

  Ipak igralište u centru grada?

  pročitaj višeVijećnici mjesnih odbora Luka, Centar – Sušak i Školjić već niz godina zagovaraju ideju izgradnje sportskog igrališta na otvorenom u centru grada. Poznata je činjenica da je jedino igralište u užem centru koje se nalazilo ispred škole Nikola Tesla, nažalost uništeno 90-tih godina.

  08.06.2010.

 • Dvjestotinjak natjecatelja branilo je boje svoga mjesnog odbora

  Završeni peti Dani svetog Vida - sportski susreti mjesnih odbora

  pročitaj višeU organizaciji Odjela za gradsku samoupravu i upravu u subotu su na sportskim terenima Športskog društava Zamet održani peti susreti mjesnih odbora Grada Rijeke – Dani svetog Vida.

  07.06.2010.

 • Manifestacija se sastojala od likovnog i glazbenog dijela

  Održana manifestacija "Proljeće na Sušaku"

  pročitaj višeVijećnici MO Centar – Sušak su ove godine po prvi puta, organizirali likovno glazbenu manifestaciju pod nazivom "Proljeće na Sušaku". Održana je u subotu 22. svibnja 2010. godine.

  02.06.2010.

 • Izbori 2010. - Rješenje o određivanju biračkog mjesta

  Kandidacijske liste za članove Vijeća mjesnog odbora Školjić

  pročitaj višeZa područje MJESNOG ODBORA ŠKOLJIĆ, biračko mjesto broj 33, prostorije Osnovne škole "Nikola Tesla", Trg I. Klobučarića 1, koje obuhvaća birače s prebivalištem u slijedećim ulicama:

  25.05.2010.

 • Izbori 2010. - Rješenje o određivanju biračkog mjesta

  Kandidacijske liste za članove Vijeća mjesnog odbora Luka

  pročitaj višeZa područje MJESNOG ODBORA LUKA, biračko mjesto broj 19, u prostorijama Mjesnog odbora Luka, Verdijeva 11, koje obuhvaća birače s prebivalištem u slijedećim ulicama:

  25.05.2010.

 • Organizator turnira je Mjesni odbor Centar – Sušak

  Malonogometni turnir u MO Centar-Sušak

  pročitaj višeU subotu 15. svibnja s početkom u 9:00 sati u dvorani DŠR Sušak, u Ružićevoj 9, održati će se turnir u malom nogometu.

  14.05.2010.

Privreda

 • U Luci Rijeka u tijeku je evaluacija pet potencijalnih strateških partnera

  Kritični trenutak razvoja riječke luke

  pročitaj višeRiječka luka na ogranku Vb (pet be) paneuropskog koridora u kritičnome je trenutku za budući razvoj.

  12.10.2010.

 • Audio prilog

  Luka Ploče nije konkurencija Rijeci

  pročitaj višeNovi kontejnerski lučki terminal u Pločama, koji je jučer otvorila premijerka Jadranka Kosor, najveće je ulaganje u hrvatske luke u posljednjih 50 godina.

  19.08.2010.