Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Centar

Dio grada: “Centar”

Mjesni odbori

 • Mjesna samouprava u Gradu Rijeci

  Prezentacija mjesne samouprave za nove vijećnike

  pročitaj višeU organizaciji Odjela za gradsku samoupravu i upravu u Gradskoj vijećnici održana je prezentacija mjesne samouprave za predsjednike i zamjenike vijeća mjesnih odbora, kako bi ih se na taj način pobliže upoznalo s normativnim aktima, ustrojem mjesne samouprave te uvjetima, načinom i mogućnostima rada vijeća mjesnih odbora.

  12.12.2014.

 • Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka

  Predstavljeni projekti Centra za odgoj i obrazovanje Rijeka realizirani u sklopu riječkog Programa lokalnog partnerstva

  pročitaj višeU Centru za odgoj i obrazovanje Rijeka danas je predstavljen projekt uređenja vrta i dvorišta te ustanove realiziran u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva.

  10.12.2014.

 • MO Centar - Sušak

  Konstituirano Vijeće MO Centar - Sušak

  pročitaj višeU sjedištu MO Centar - Sušak, A.K.Miošića 8A/1, održana je 19. studenog 2014. konstituirajuća sjednica Vijeća MO Centar - Sušak. Sjednici je nazočio pročelnik Odjela za gradsku samoupravu i upravu, Mladen Vukelić, kao ovlaštena osoba od strane Gradonačelnika.

  03.12.2014.

 • MO Grada Rijeke

  Izbori za mjesne odbore - 19.10.2014.

  pročitaj višeU nedjelju, 19. listopada 2014. godine održat će se izbori za članove vijeća 34 mjesna odbora na području grada Rijeke. Ovi izbori su važni za sve građane jer se upravo u mjesnim odborima mogu dobiti savjeti, odgovori i pomoć u rješavanju problema vezanih uz poboljšanje kvalitete življenja u svom dijelu grada. Koje se aktivnosti odvijaju u mjesnim odborima i zašto su ovi izbori najvažniji za građane možete vidjeti u nastavku ovog članka.

  14.10.2014.

 • Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. godinu

  Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. godinu

  pročitaj višeNa 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke prihvaćeno je Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. g. Temeljem utvrđenih potreba i interesa građana, a u skladu s financijskim planom, 34 vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke provode tijekom godine brojne aktivnosti koje su sastavni dio njihovih Programa rada za tekuću godinu.

  21.07.2014.

 • MO Centar-Sušak

  Održana zdravstvena akcija

  pročitaj višeUz terasu hotela Kontinental 3. lipnja od 10 do 12 sati održana je zdravstvena akcija - mjerenje tlaka i razine šećera u krvi za građanstvo. Akciju je organiziralo Vijeće Mjesnog odbora Centar - Sušak, a obavili su je djelatnici Gradskog društva crvenog križa Rijeka.

  11.06.2014.

 • 9. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke

  Za najdražu Rijeku - sportski susreti mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 31. svibnja uspješno su završeni 9. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke. Čak 250 natjecatelja, braneći boje svog mjesnog odbora u sportskom je duhu igralo za najdraži grad. Boćari, konopaši i igrači briškule i trešete dali su svoj obol obilježavanju zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida.

  03.06.2014.

 • Zamet

  Dani svetog Vida 2014 - sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 31. svibnja 2014. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se već tradicionalni sportski susreti (igre) mjesnih odbora Grada Rijeke poznatiji kao "Dani svetog Vida". Predstavnici 27 mjesnih odbora i Grada Rijeke takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti. Sporstki duh i dobra zabava, ovih igara, uvod su u bogat program obilježavanja dana zaštitnika našeg grada Svetog Vida koji predstoji u prvoj polovici lipnja.

  28.05.2014.

 • MO Luka

  Dani MO Luka

  pročitaj višeOvogodišnji Dani MO Luka obilježit će se kao i proteklih godina, kulturnim i sportskim sadržajima. Većina aktivnosti će se održavati tijekom posljednjeg vikenda ovoga mjeseca, odnosno 30. i 31. svibnja te 1. lipnja. Nakon toga, u srijedu 4. lipnja organizira se mjerenje tlaka i razine šećera za građanstvo te u nedjelju 8. lipnja natjecanje u udičarenju. U nastavku članka možete pogledati cjelokupni raspored.

  13.05.2014.

 • MO Luka

  9. broj Bulletina

  pročitaj višeKrajem ovog tjedna iz tiska izlazi 9. broj Bulletina, glasila Mjesnog odbora Luka. Obzirom da je slijedeća 2014. izborna godina za mjesne odbore, ujedno je to i posljednji broj koji uređuju članovi Vijeća u ovom sastavu.

  13.12.2013.

 • MO Centar Sušak

  Poziv na predblagdanski koncert

  pročitaj višeVijeće Mjesnog odbora Centar - Sušak poziva svoje suradnike i sugrađane na koncert i druženje u Circolu 15. prosinca 2013. s početkom u 19 sati. Pridružite nam se kako bi uz Riversice, klapu Trabakul, ženski zbor KUD-a Fratellanza i solista Alda Racanea ispratili ovu, 2013 godinu.

  10.12.2013.

 • MO Centar-Sušak

  Turnir Modiano

  pročitaj višePovodom izložbe “Modiano: od Trsta do Rijeke” koja je do 26. listopada otvorena u galeriji Kortil, u srijedu 16. listopada organiziran je turnir u briškuli i trešeti. Modiano je široj javnosti najpoznatiji baš po igračim kartama, a odabir ove dvije igre pokazao se kao logičan izbor jer većina stanovništva našeg kraja ipak najradije voli odigrati partiju briškule ili trešete.

  18.10.2013.

 • MO Centar-Sušak

  Održano likovno nadmetanje „Jesen na Sušaku“

  pročitaj višeU subotu, 7. listopada održano je likovno nadmetanje pod nazivom 4. slikarski ex tempore "Jesen na Sušaku". Zbog loše vremenske prognoze, likovne aktivnosti su se umjesto kod Konta, odvijale u zgradi mjesnog odbora, na adresi A.K.Miošića 8.

  09.10.2013.

 • 34 vijeća mjesnih odbora

  Zbirno Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2012. godinu

  pročitaj višeNa 3. sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke prihvaćeno je Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2012. g. Temeljem utvrđenih potreba i interesa građana, a u skladu s financijskim planom, 34 vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke provode tijekom godine brojne aktivnosti koje su sastavni dio njihovih Programa rada za tekuću godinu.

  26.07.2013.

 • MO Centar - Sušak

  Poziv na eko akciju – čistimo korito Rječine

  pročitaj višePozivamo volontere da nam se priključe u eko akciji kojom ćemo očistiti korito Rječine na potezu od mosta kod Konta do mosta na Brajdici. Akcija će se održati u subotu, 6. srpnja 2013. s početkom u 9 sati i predviđenim završetkom oko 13 sati.

  04.07.2013.

 • MO Luka

  Zamećani najbolji na 3. "Kupu Delte"

  pročitaj višeUtakmicom između mjesnih odbora Zamet i Gornji Zamet završen je 3. malonogometni turnir "Kup Delte". Zamećani za gol uspješniji od susjeda s Gornjeg Zameta, kao i Dražani od domaćina, Centar-Sušaka, u utakmici za 3. mjesto.

  11.06.2013.

 • MO Luka

  Dani Mjesnog odbora Luka

  pročitaj višeDani mjesnog odbora Luka ove su godine trajali od 07. do 10. lipnja. Započeli smo trodnevnim malonogometnim turnirom kojim smo dali svoj doprinos obilježavanju Dana zaštitnika grada, Sv. Vida. Suorganizatori turnira su i susjedni mjesni odbori Centar - Sušak i Školjić te Direkcija za mjesnu samoupravu.

  11.06.2013.

Privreda

 • Botel Marina vodeći smještajni objekt u kategoriji hostela

  Ministar Lorencin čestitao botelu "Marina" na izuzetno uspješnoj prvoj godini

  pročitaj višePovodom obilježavanja prve godine poslovanja botela "Marina", riječki brod - hostel posjetili su 26. studenog ministar turizma Darko Lorencin, riječki gradonačelnik Vojko Obersnel te direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa.

  28.11.2014.