Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Bulevard

Dio grada: “Bulevard”

Mjesni odbori

 • sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke

  Za najdražu Rijeku - 10. sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU nedjelju, 31. svibnja završeni su 10. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke. U sportskom duhu, 350 natjecatelja braneći boje svog mjesnog odbora igralo je za najdraži grad. Boćari, konopaši, igrači briškule i trešete i nogometaši dali su svoj obol obilježavanju zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida.

  03.06.2015.

 • 51. gradonačelnikov kolegij

  Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke u 2014. godini

  pročitaj višeTemeljem usvojenih programa rada i financijskih planova te prijedloga malih komunalnih akcija za 2014. godinu, 34 vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke realizirala su svoje programske aktivnosti u cilju poboljšanja i podizanja kvalitete življenja svojih sugrađana, kako na području izgradnje novih ili revitalizacije postojećih objekta komunalne infrastrukture, tako i na provođenju brojnih aktivnosti iz područja sporta, kulture, zdravstva, brige o djeci, ekologije, poduzetništva i drugih oblika društvenih sadržaja.

  13.05.2015.

 • MO Grada Rijeke

  Komunalna problematika - prezentacija za vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višePrezentacija rada i suradnja vijeća mjesnih odbora i odjela gradske uprave kao i službi komunalnih i trgovačkih društava Grada Rijeke, u cilju bržeg i efikasnijeg rješavanja problema i pitanja komunalnog nereda, oštećenja objekata komunalne infrastrukture, ili pak realizacije malih komunalnih akcija bile su neke od tema sastanka koji je održan 13. travnja u Gradskoj vijećnici u popodnevnim satima.

  17.04.2015.

 • Prijedlozi će se primati od 1. do 20. travnja 2015.

  Poziv na podnošenje prijedloga komunalnih prioriteta za 2016. godinu

  pročitaj višePozivaju se građani Grada Rijeke, ovlašteni predstavnici suvlasnika stambeno-poslovnih zgrada i udruge građana da podnesu svoje prijedloge za uređenje i održavanje objekata komunalne infrastrukture radi izrade Prijedloga plana komunalnih prioriteta za 2016. godinu. Prijedlozi će se primati u sjedištima mjesnih odbora, od 1. do 20. travnja 2015.

  01.04.2015.

 • MO Bulevard

  Održan sastanak Vijeća s predstavnicima Autotroleja d.o.o.

  pročitaj višeNa zahtjev Vijeća MO Bulevard održan je radni sastanak u KD Autotrolej, d.o.o. s ciljem izmjene voznog reda linije 8. odnosno poboljšanja javnog gradskog prijevoza na području Bulevarda.

  27.03.2015.

 • MO Bulevard

  Poziv na dječju predstavu "Keko eko"

  pročitaj višeU četvrtak 26. veljače u 11:15 sati u prostorijama MO Bulevard održat će se predstava za predškolsku djecu "KEKO EKO".

  25.02.2015.

 • Mjesna samouprava u Gradu Rijeci

  Prezentacija mjesne samouprave za nove vijećnike

  pročitaj višeU organizaciji Odjela za gradsku samoupravu i upravu u Gradskoj vijećnici održana je prezentacija mjesne samouprave za predsjednike i zamjenike vijeća mjesnih odbora, kako bi ih se na taj način pobliže upoznalo s normativnim aktima, ustrojem mjesne samouprave te uvjetima, načinom i mogućnostima rada vijeća mjesnih odbora.

  12.12.2014.

 • Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka

  Predstavljeni projekti Centra za odgoj i obrazovanje Rijeka realizirani u sklopu riječkog Programa lokalnog partnerstva

  pročitaj višeU Centru za odgoj i obrazovanje Rijeka danas je predstavljen projekt uređenja vrta i dvorišta te ustanove realiziran u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva.

  10.12.2014.

 • MO Bulevard

  Bulevard: Poziv na zdravstvenu akciju

  pročitaj višeVijeće Mjesnog odbora Bulevard poziva građane sa svojeg područja na zdravstvenu akciju, koja će se održati u četvrtak 4. prosinca od 8:15 do 10 sati u prostorijama Kluba za starije osobe Bulevard.

  03.12.2014.

 • MO Bulevard

  Obavijest o ukrašavanju Božićnog-Novogodišnjeg bora na Trgu braće Mažuranića

  pročitaj višeI ove godine putem Mjesnog odbora Bulevard naša dječica sa svojim ukrasima ukrašavaju bor na Trgu braće Mažuranića.

  03.12.2014.

 • MO Grada Rijeke

  Izbori za mjesne odbore - 19.10.2014.

  pročitaj višeU nedjelju, 19. listopada 2014. godine održat će se izbori za članove vijeća 34 mjesna odbora na području grada Rijeke. Ovi izbori su važni za sve građane jer se upravo u mjesnim odborima mogu dobiti savjeti, odgovori i pomoć u rješavanju problema vezanih uz poboljšanje kvalitete življenja u svom dijelu grada. Koje se aktivnosti odvijaju u mjesnim odborima i zašto su ovi izbori najvažniji za građane možete vidjeti u nastavku ovog članka.

  14.10.2014.

 • Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. godinu

  Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. godinu

  pročitaj višeNa 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke prihvaćeno je Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2013. g. Temeljem utvrđenih potreba i interesa građana, a u skladu s financijskim planom, 34 vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke provode tijekom godine brojne aktivnosti koje su sastavni dio njihovih Programa rada za tekuću godinu.

  21.07.2014.

 • 9. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke

  Za najdražu Rijeku - sportski susreti mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 31. svibnja uspješno su završeni 9. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke. Čak 250 natjecatelja, braneći boje svog mjesnog odbora u sportskom je duhu igralo za najdraži grad. Boćari, konopaši i igrači briškule i trešete dali su svoj obol obilježavanju zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida.

  03.06.2014.

 • Zamet

  Dani svetog Vida 2014 - sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 31. svibnja 2014. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se već tradicionalni sportski susreti (igre) mjesnih odbora Grada Rijeke poznatiji kao "Dani svetog Vida". Predstavnici 27 mjesnih odbora i Grada Rijeke takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti. Sporstki duh i dobra zabava, ovih igara, uvod su u bogat program obilježavanja dana zaštitnika našeg grada Svetog Vida koji predstoji u prvoj polovici lipnja.

  28.05.2014.

 • MO Bulevard

  Orezivanje drvoreda u Ulici Šet.I.G.Kovačića

  pročitaj višeNa zahtjev građana zgrade k.br.1. u Ulici Šet.I.G.Kovačića te caffe bara "Bura", koji se nalazi preko puta istog, započelo je orezivanje stabala črnika u drvoredima na početku Ulice Šet.I.G.Kovačića. Orezivanje provodi KD Čistoća prema nalogu OGU za komunalni sustav - Direkcije zajedničkih komunalnih djelatnosti, a obuhvatit će potez drvoreda do zavoja uz Park Franje paravića - Bobija.

  06.02.2014.

 • MO Bulevard

  Poziv na humanitarnu akciju: "Poklanjam svoju igračku-2013"

  pročitaj višePoklonite staru igračku i slikovnicu kroz humanitarnu akciju: "Poklanjam svoju igračku-2013" potrebitoj djeci.

  20.11.2013.

 • 34 vijeća mjesnih odbora

  Zbirno Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2012. godinu

  pročitaj višeNa 3. sjednici Gradskog vijeća Grada Rijeke prihvaćeno je Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora za 2012. g. Temeljem utvrđenih potreba i interesa građana, a u skladu s financijskim planom, 34 vijeća mjesnih odbora na području Grada Rijeke provode tijekom godine brojne aktivnosti koje su sastavni dio njihovih Programa rada za tekuću godinu.

  26.07.2013.

 • MO Bulevard

  Održana osma po redu ekološka akcija "Volim Bulevard 2013"

  pročitaj višeOdržana je osma po redu ekološka akcija na uređenju parka sušačke gimnazije - kroz program Mjesnog odbora Bulevard, pod nazivom: "Volim Bulevard 2013".

  12.06.2013.