Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada

Dio grada: “”

Kultura

Y

 • VIDEO

  Student Day Festival: Humanitarni stand-up nastup za male onkološke bolesnike

  pročitaj višeU sklopu 10. Student Day Festivala, u srijedu, 15. svibnja, dvojica popularnih komičara, Vlatko Štampar i Aleks Curać Šarić, na Građevinskom fakultetu održali su humanitarni stand-up nastup. Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je projektu KosaRi studenata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci čiji je cilj prikupljanje kose i izrada perika za djecu oboljelih od autoimunih i onkoloških bolesti.

  16.05.2019.

Sport

Vijesti

 • ITB China

  Rijeka 2020 – EPK predstavljena na velikom turističkom sajmu u Kini

  pročitaj višeHrvatska turistička zajednica predstavlja hrvatsku turističku ponudu na poslovnom sajmu ITB China, koji se održava u Šangaju od 15. do 17. svibnja. Hrvatska ponuda predstavlja se u sklopu velikog štanda European Travel Commisiona (ETC), gdje svoju ponudu predstavljaju 23 europska subjekta, među kojima i Rijeka 2020 - Europska prijestolnice kulture. Sajam je obišao direktor HTZ-a Kristjan Staničić, gradonačelnik grada Rijeke Veljko Obersnel, predsjednik gradskog vijeća Grada Rijeke Andrej Poropat, direktor TZ Rijeka Petar Škarpa te savjetnica u Veleposlanstvu RH u NR Kini Bisera Fabrio.

  16.05.2019.

 • Građanke i građani Rijeke

  Hod za slobodu ove subote: Rijeko, ostani grad koji misli i djeluje!

  pročitaj višeNeformalna inicijativa Građanke i građani Rijeke drugu godinu zaredom organizira Hod za slobodu koji će se održati u subotu, 18. svibnja u 10 sati, najavljeno je na konferenciji za medije. Okupljanje je na Korzu ispred Radija Rijeke odakle će se hodati do Jadranskog trga.

  16.05.2019.

 • Dani otvorenih vrata EU projekata

  Saznajte sve o EU projektu "Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području Aglomeracije Rijeka"!

  pročitaj višeU okviru tradicionalnog obilježavanja Dana otvorenih vrata EU projekata, danas u 15 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke (Korzo 16/prizemlje) održat će predstavljanje EU projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“ Komunalnog društva Vodovod i kanalizacija.

  16.05.2019.

 • Dani otvorenih vrata EU projekata

  Za građane organiziran vođeni obilazak kompleksa Benčić

  pročitaj višeU okviru Dana otvorenih vrata EU projekata, u četvrtak, 16. svibnja 2019., održat će se obilazak kompleksa Benčić u kojem se u sklopu projekta Europske prijestolnice kulture grade Dječja kuća, nove zgrada Muzeja grada Rijeke i Gradske knjižnice, a u kojeg je već preselio Muzej moderne i suvremene umjetnosti.

  15.05.2019.

 • Riječki zeleni tjedan

  Zanimljiva akcija na Korzu "Jednu knjigu odvoji, povrće na balkonu uzgoji!"

  pročitaj višeU sklopu Zelenog tjedna u Rijeci, KD Čistoća Rijeka u petak 17. svibnja 2019. godine od 10.00 sati na štandu pored zgrade bivše Pošte na Korzu organizira akciju pod nazivom „Jednu knjigu odvoji, povrće na balkonu uzgoji!“

  15.05.2019.

 • Preregulacija prometa

  Sutra kraće zatvaranje prometa Sveučilišnom avenijom zbog humanitarne utrke

  pročitaj višeZbog održavanja humanitarne studentske utrke „Zasvijetli za druge“ u sklopu Student Day Festivala, u četvrtak, 16. svibnja, od 21 do 22 sata zabranit će se prometovanje za sva vozila u ulici Sveučilišna avenija te na zapadnom dijelu Ulice Radmile Matejčić, najavio je Gradski prometni centar. Ulicom Slavka Krautzeka promet će se odvijati bez ograničenja, ali je potreban povećan oprez vozača jer se utrka odvija po sjevernom nogostupu.

  15.05.2019.

 • FOTOGALERIJA: Riječki zeleni tjedan

  Zelene radionice u Prirodoslovnom muzeju Rijeka

  pročitaj višeU sklopu Riječkog zelenog tjedna u Prirodoslovnom muzeju Rijeka održava se serija radionica za organizirane skupine djece predškolske i osnovnoškolske dobi. Teme radionica su „Budi ptica na jedan sat“, „Tko me oprašuje“, „Budi zaštitnik Tommasinijeve merinke“, „Pomažem prirodi“, a vode ih dr. sc. Ana Barešić i Anita Hodak.

  15.05.2019.