Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Banderovo

Dio grada: “Banderovo”

Mjesni odbori

 • 4. lipnja 2016.

  Dani svetog Vida 2016 - sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 4. lipnja 2016. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se već tradicionalni sportski susreti (igre) mjesnih odbora Grada Rijeke poznatiji kao "Dani svetog Vida". Predstavnici 27 mjesnih odbora i Grada Rijeke takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti.

  31.05.2016.

 • Prijave od 16. do 27. svibnja 2016.

  Poziv na akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor" u 2016.

  pročitaj višeU okviru svojih programa rada za 2016. godinu, Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor". Zainteresirani građani mogu se prijaviti u sjedištima mjesnih odbora u periodu od 16. do 27. svibnja 2016., odnosno u Direkciju za mjesnu samoupravu i upravu, Trpimirova 2/IV.

  16.05.2016.

 • 1. do 22. travnja 2016.

  Poziv na podnošenje prijedloga komunalnih prioriteta za 2017. godinu

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  01.04.2016.

 • MO Banderovo

  Obnavlja se fasada nebodera kbr. 8 u Ulici Franje Čandeka

  pročitaj višeU Ulici Franje Čandeka na neboderu kbr. 8 u tijeku su radovi na postavljanju skela, a uskoro će krenuti i kompletno uređenje fasade, te sanacija krova. Sanaciju nebodera jednim dijelom sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a radove će izvoditi tvrtka "Jukić dam".

  13.11.2015.

 • MO Banderovo

  Doček Svetog Nikole u MO Banderovo

  pročitaj višeVijeće Mjesnog odbora Banderovo za najmlađe mještane organizira doček Svetog Nikole uz podjelu prigodnih poklona.

  10.11.2015.

 • Riječki program lokalnog partnerstva za 2016. godinu

  Natječaj - zaprimanje prijedloga projekata Riječkog programa lokalnog partnerstva za 2016. godinu

  pročitaj višeGrad Rijeka, Odjel za gradsku samoupravu i upravu, objavljuje natječaj za prijavu prijedloga projekata za "Riječki program lokalnog partnerstva" za 2016. godinu. Natječaj omogućuje neposredno sudjelovanje mjesnih odbora i grupa građana na manjim zahvatima (uređenju) u komunalnoj infrastukturi (parkovi, dječja igrališta, šetnice, neuređene zelene površine, manjih divlji deponiji neopasnog komunalnog otpada i sl.), u cilju zadovoljenja dijela potreba koje građani imaju u svojoj lokalnoj zajednici.

  04.11.2015.

 • MO Banderovo

  Završeni Dani Mjesnog odbora Banderovo

  pročitaj višeDani Mjesnog odbora Banderovo koji se već tradicionalno održavaju u mjesecu listopadu, pružili su nam u proteklih desetak dana zanimljiva zbivanja. Započeli su nizom kreativnih radionica za odrasle na kojima su se ukrašavali razni predmeti: kamen, crijep, drvene kutije i ostalo tehnikom decoupaga.

  02.11.2015.

 • MO Banderovo

  Predavanje o prevenciji ozljeđivanja i osnovama prve pomoći i akcija mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi

  pročitaj višeVijeće mjesnog odbora povodom obilježavanja Dana Mjesnog odbora Banderovo za naše sugrađane u četvrtak, 22. listopada od 9 do 11 sati u prostorijama Mjesnog odbora, Rudolfa Tomšića 15, organizira besplatnu akciju mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi.

  22.10.2015.

 • sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke

  Za najdražu Rijeku - 10. sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU nedjelju, 31. svibnja završeni su 10. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke. U sportskom duhu, 350 natjecatelja braneći boje svog mjesnog odbora igralo je za najdraži grad. Boćari, konopaši, igrači briškule i trešete i nogometaši dali su svoj obol obilježavanju zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida.

  03.06.2015.

 • MO Banderovo

  Uspješno održana još jedna kreativna radionica

  pročitaj višeU četvrtak, 22. svibnja održana je kreativna radionica oslikavanja stakla i decoupaga, a ocrtavali su se stari crjepovi, kutije, boce,... kojem su naše kreativke dale novi izgled.

  27.05.2015.

 • 51. gradonačelnikov kolegij

  Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke u 2014. godini

  pročitaj višeTemeljem usvojenih programa rada i financijskih planova te prijedloga malih komunalnih akcija za 2014. godinu, 34 vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke realizirala su svoje programske aktivnosti u cilju poboljšanja i podizanja kvalitete življenja svojih sugrađana, kako na području izgradnje novih ili revitalizacije postojećih objekta komunalne infrastrukture, tako i na provođenju brojnih aktivnosti iz područja sporta, kulture, zdravstva, brige o djeci, ekologije, poduzetništva i drugih oblika društvenih sadržaja.

  13.05.2015.

 • MO Banderovo

  Poziv na organiziranu posjetu zgradi OŠ/SE Gelsi i parku Mlaka

  pročitaj višeProgramskom aktivnošću Vijeća Mjesnog odbora Banderovo - Upoznajmo Banderovo, u subotu, 16. svibnja 2015. godine pripremamo organiziranu posjetu zgradi Osnovne škole/Scuole elementare "Gelsi" i parku Mlaka.

  13.05.2015.

 • MO Grada Rijeke

  Komunalna problematika - prezentacija za vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višePrezentacija rada i suradnja vijeća mjesnih odbora i odjela gradske uprave kao i službi komunalnih i trgovačkih društava Grada Rijeke, u cilju bržeg i efikasnijeg rješavanja problema i pitanja komunalnog nereda, oštećenja objekata komunalne infrastrukture, ili pak realizacije malih komunalnih akcija bile su neke od tema sastanka koji je održan 13. travnja u Gradskoj vijećnici u popodnevnim satima.

  17.04.2015.

 • Prijedlozi će se primati od 1. do 20. travnja 2015.

  Poziv na podnošenje prijedloga komunalnih prioriteta za 2016. godinu

  pročitaj višePozivaju se građani Grada Rijeke, ovlašteni predstavnici suvlasnika stambeno-poslovnih zgrada i udruge građana da podnesu svoje prijedloge za uređenje i održavanje objekata komunalne infrastrukture radi izrade Prijedloga plana komunalnih prioriteta za 2016. godinu. Prijedlozi će se primati u sjedištima mjesnih odbora, od 1. do 20. travnja 2015.

  01.04.2015.

 • MO Banderovo

  Upoznajmo Banderovo - posjeta Medicinskom fakultetu

  pročitaj višeProgramskom aktivnošću Vijeća Mjesnog odbora Banderovo - Upoznajmo Banderovo, u subotu, 28. ožujka 2015. godine pripremamo organiziranu posjetu zgradi i parku Medicinskog fakulteta.

  25.03.2015.

 • MO Banderovo

  Poziv na kreativnu radionicu

  pročitaj višeU sklopu programske aktivnosti Vijeća MO Banderovo u srijedu i četvrtak, 25. i 26. ožujka od 15 sati, u prostorijama Mjesnog odbora, Rudolfa Tomšića 15, održat će se kreativna radionica za odrasle na temu nadolazećih Uskrsnih blagdana.

  19.03.2015.

 • Mjesna samouprava u Gradu Rijeci

  Prezentacija mjesne samouprave za nove vijećnike

  pročitaj višeU organizaciji Odjela za gradsku samoupravu i upravu u Gradskoj vijećnici održana je prezentacija mjesne samouprave za predsjednike i zamjenike vijeća mjesnih odbora, kako bi ih se na taj način pobliže upoznalo s normativnim aktima, ustrojem mjesne samouprave te uvjetima, načinom i mogućnostima rada vijeća mjesnih odbora.

  12.12.2014.

 • Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka

  Predstavljeni projekti Centra za odgoj i obrazovanje Rijeka realizirani u sklopu riječkog Programa lokalnog partnerstva

  pročitaj višeU Centru za odgoj i obrazovanje Rijeka danas je predstavljen projekt uređenja vrta i dvorišta te ustanove realiziran u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva.

  10.12.2014.