Vi se nalazite: Moja Rijeka Kalendar aktualnosti

Kalendar aktualnosti za 08.11.2019. (petak) items: 14 / limit: 100

 • Članak 13:30

  Foto đir: Riječka tržnica bogata sezonskim voćem

  Na riječkoj se tržnici ističe velika ponuda sezonskog voća. Slatke mandarine prodaju se za 8 kuna, za dva kilograma potrebno je izdvojiti 12 do 15 kuna, dok se za 20 kuna s tržnice mogu ponijeti tri kilograma ovog slatkog voća. Cijena naranči kreće se od 12 do 23 kune, šljive stoje 12, a limun 20 kuna. Svježe smokve mogu se pronaći od 25 do 30 kuna, suhe smokve stoje 50 kuna, maruni se cijene po 40 kuna, dok orah doseže cijenu od 100 kuna.

 • Članak 10:33

  Rožman: Želim vidjeti timsku igru i inat u svakom igraču posebno

  Želim vidjeti bolju timsku igru kod igrača i inat u svakom igraču posebno, o tome smo pričali tokom tjedna. Čeka nas europski Dinamo koji u HNL-u ima prepoznatljivu igru, ono što bi ja htio izgraditi kod nas, ističe Rožman.

 • Članak 13:16

  Programska knjiga Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture dostupna i online

  Nakon što je svečano predstavljeno tiskano izdanje, Programska knjiga Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture dostupna je i u elektronskom obliku. Prvo izdanje programske knjige okuplja najveći dio programa koji će u Rijeci biti izvedeni tijekom 2020. godine – preko 600 programa. Rijeko – kakva je godina pred nama!

 • Članak 09:53

  Dvoransko prvenstvo Grada Rijeke 2019

  Određeni su termini devetog izdanja Dvoranskog prvenstva Grada Rijeke. U mlađim uzrasnim kategorijama prvenstvo počinje 24. studenog i završava 22. prosinca.

 • Članak 10:54

  Novom riječkom "Toscom" nastavlja se Puccinijeva trilogija

  Nakon "Madame Butterfly", opera "Tosca" kao drugi dio Puccini trilogije bit će premijerno izvedena u riječkom HNK Ivana pl. Zajca u subotu, 9. studenoga, s početkom u 19 sati.

 • Članak 10:38

  Filmski triptih "Glumim, jesam" redatelja Miroslava Mandića 12. studenog u Art-kinu

  "Glumim, jesam", filmski triptih redatelja i scenarista Miroslava Mandića s Goranom Bogdanom, Lanom Barić, Lunom Zimić Mijović i Gregorom Zorcom u naslovnim ulogama stiže u domaća kina tijekom studenog, a svoju hrvatsku kinopremijeru imat će 12. studenog u riječkom Art-kinu, u prisustvu redatelja Miroslava Mandića i glumice Lune Zimić Mijović.

 • Članak 09:45

  Ove subote zatvara se južna dionica Ogulinske ulice

  U subotu, 9. studenoga, od 7 do 16 sati, zbog izvođenja radova na potpornom zidu za sav promet zatvara se južna dionica Ogulinske ulice na Banderovu, tj. od raskrižja s istočnim ogrankom Ogulinske do raskrižja s Ulicom braće Branchetta, javlja Rijeka promet.

 • Članak 15:59

  Rijeka u listopadu bilježi rast noćenja stranih i domaćih turista

  Prema podacima eVisitora, na području grada Rijeke u listopadu 2019. godine, iako je zabilježeno manje dolazaka turista nego u istom razdoblju protekle godine, ostvaren je rast noćenja od 16 posto.

 • Članak 16:19

  Revitalizacija kompleksa Benčić prezentirana na Cultureinvest kongresu u Essenu

  Pročelnik za kulturu Grada Rijeke Ivan Šarar, na poziv organizatora, sudjelovao je na 11. CultureInvest kongresu - vodećem europskom forumu za davatelje i promotore kulture na kojem se okupilo preko stotinu govornika iz svijeta kulture, biznisa, javnog sektora i medija koji su tijekom dva dana, u okviru 12 tematskih foruma, predstavljali svoja iskustva i razgovarali o novim pristupima upravljanju kulturom, financiranju kulture i komunikaciji u kulturi.

 • Članak 11:53

  Prijavite se na besplatnu PR akademiju!

  Centar tehničke kulture Rijeka u klubu za mlade RI Connect (Školjić 6) od 19. do 22. studenog organizira besplatnu PR akademiju, na kojoj će se učiti kako graditi odnose s medijima, prepoznati prave komunikacije kanale i alate te poslati pravu poruku ciljanoj publici. Prijaviti se možete do 17. studenoga.

 • Članak 09:53

  Budicin: Nećemo se dobro provesti ako budemo preopušteni

  Orijent 1919 u subotu (15) igra protiv Hrvatskog dragovoljca na Krimeji, međusobno igraju momčadi dva kluba koji su nekada međusobno igrali u prvoj ligi.

 • Članak 16:46

  Međunarodna manifestacija posvećena novomedijskoj umjetnosti u Rijeci od 13. do 23. studenoga

  U Rijeci će se od 13. do 23. studenog održati međunarodna manifestacija Glowing Globe, čiji je program posvećen novomedijskoj umjetnosti s naglaskom na virtualnu i proširenu stvarnost.

 • Članak 14:21

  Edukativno predavanje "Kako naučiti tu tešku matematiku" na Kampusu

  U subotu, 9. studenog, na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci (Sveučilišna avenija 4, Trsat, Rijeka), održat će se edukativno predavanje "Kako naučiti tu tešku matematiku". Edukativno predavanje počinje u 10:30 sati.

 • Najava 11:44

  urednik

  Premijera opere "Tosca"