Vi se nalazite: Moja Rijeka Kalendar aktualnosti

Kalendar aktualnosti za 05.07.2019. (petak) items: 19 / limit: 100

 • Članak 10:42

  Pred nama vikend dobre zabave: Koncert 4 tenora, otvorenje Ljeta na Gradini i izložba Pul Kaštela

  U sklopu manifestacije Noći riječkih trgova i plaža, Trg Riječke rezolucije pretvorit će se u koncertni centar na kojem će gostovati poznata imena hrvatske estrade.

 • Članak 10:07

  "Tobogan" na Korzo doveo E.T.-ja, na radost publike svih generacija

  U četvrtak 4. srpnja 2019.g. navečer na riječkom Korzu, u sklopu dječjeg festivala „Tobogan“ Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture održana je projekcija filma „E.T. – Izvanzemaljac“.

 • Članak 08:33

  Izašao novi broj riječkog magazina za djecu "Brickzine"

  Na Trgu Ivana Koblera i susjednom Trgu Šišmiš u centru Rijeke, u sklopu dječjeg festivala Tobogan Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, održala se RiSpawn - gaming fešta na otvorenom te je u sklopu događanja predstavljeno i treće tiskano izdanje magazina za djecu Brickzine.

 • Članak 16:17

  Treće izdanje Porto Etno festivala od 6. do 8. rujna

  U Rijeci će se od 6. do 8. rujna 2019. na tri različite lokacije (Trg 128 brigade/Trg riječke rezolucije, HNK Ivana pl. Zajca i riječka placa) održati treći Porto Etno - festival svjetske glazbe i gastronomije u okviru projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture, koji će ugostiti više od 100 izvođača poput Boban Marković Orkestra, BaBa ZuLe, Acid Araba i Ive Bittove, a posjetitelji će moći probati jela čak 20 svjetskih kuhinja koje će pripremati udruge nacionalnih manjina Rijeke i PGŽ, kao i Riječani i Riječanke porijeklom iz cijelog svijeta od Filipina, Indije, Trinidada i Tobaga, Madagaskara, Italije, Češke i mnogih drugih.

 • Članak 11:16

  "Tobogan" nas vodi na street art edukativnu šetnju

  U subotu, 6. srpnja, u 18,30 sati na Stubištu Podhumskih žrtava na Sušaku započinje Street art edukativna šetnja, u sklopu dječjeg festivala „Tobogan“ Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.

 • Članak 14:04

  Filmska reportaža "Riječka voda" u Art-kinu

  U ponedjeljak 8. srpnja 2019.g. u 21 h u Ljetnom Art-kinu, u sklopu dječjeg festivala „Tobogan“ Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, održat će se projekcija video reportaže „Riječka voda“, u produkciji Doma mladih.

 • Članak 11:06

  Potpisan ugovor za izgradnju intermodalnog terminala na Zagreb Deep Sea kontejnerskom terminalu

  Potpisan je ugovor o izvođenju radova na unaprjeđenju infrastrukture na kontejnerskom terminalu Zagreb Deep Sea u riječkoj luci. Radi se o rekonstrukciji teretnog dijela željezničkog kolodvora Rijeka i izgradnji intermodalnog terminala na Zagreb Deep Sea kontejnerskom terminalu, zajedničkom projektu Lučke uprave Rijeka i HŽ infrastrukture, čija je financijska vrijednost 159.5 milijuna kn bez PDV-a, odnosno oko 200 milijuna kuna nakon njegova uračunavanja.

 • Tužibaba 15:26

  biker1901

  Kružni tok Rujevica - Epizoda 2

 • Članak 13:53

  "Voćne priče" za mališane na Tržnici Brajda

  U ponedjeljak, 8. srpnja 2019. u 19 sati na Tržnici Brajda, u sklopu dječjeg festivala „Tobogan“ Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, održava se lutkarska predstava „Voćne priče“ slovenskog Inkubatora Moment, autora i izvođača: Aje Kobe, Filipa Šebašajeviča i Tilena Kožamelja. Ovo je lutkarska predstava bez lutaka, ali kutija punih voća i povrća, dok je dnevna doza vitamina u boci svježe iscijeđenog smoothija. Boji li slon zaista kapule? Može li bundeva stati na svoje noge? Saznat će svi koji dođu!

 • Članak 15:14

  Koncert benda Cumbia Club de Liège otvara 5. ljetni festival jazz i eksperimentalne glazbe na Kantridi

  Koncertom grupe Cumbia Club de Liège iz Belgije večeras se u beach baru Morski prasac otvara 5. ljetni festival jazz i eksperimentalne glazbe ŠTIKLA.

 • Članak 15:24

  Digitalizirana zbirka narodnih napjeva koje je prikupljao Ivan Matetić Ronjgov

  Zbirka narodnih pjesama Istre, Hrvatskog primorja i kvarnerskih otoka "Zaspal Pave" koju je sakupio i notno zabilježio Ivan Matetić Ronjgov digitalizirana je i dostupna na istoimenoj multimedijalnoj platformi i time postala dostupnija širem krugu korisnika, predstavljeno je na konferenciji za medije u sjedištu Primorsko-goranske županije.

 • Članak 15:57

  Kreće rušenje objekata na području bivšeg "Instalatera"

  U utorak, 9. srpnja, započinju radovi na rušenju i odvozu građevinskog materijala s lokacije bivšeg “Instalatera” u Tizianovoj ulici, na kojoj će se izgraditi poslovno-garažno-trgovački centar, zbog čega se očekuje pojačan promet u tom dijelu grada, javlja Gradski prometni centar.

 • Članak 14:11

  Vožnja bicikla na poligonu Doma mladih tri dana zaredom

  U ponedjeljak, 8. srpnja 2019.g. od 9 do 11 sati na prometnom poligonu Doma mladih Rijeka održavat će se vožnja bicikla, u sklopu dječjeg festivala „Tobogan“ Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.

 • Članak 09:59

  "Avanture maloga Juju" još jednom oduševile publiku GKL-a Rijeka

  U četvrtak, 4. srpnja 2019. u Gradskom kazalištu lutaka Rijeka, u sklopu dječjeg festivala „Tobogan“ Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, pred mnogobrojnom publikom održala se još jedna izvedba predstave Avanture maloga Juju, autorica: Ivane Đula i Milice Sinkauz (prema stihovima i skladbi istoimene pjesme autora Žarka Roje i Petra Bergama).

 • Članak 13:47

  Projekcija filma "Haker" u Ljetnom Art-kinu

  U ponedjeljak, 8. srpnja 2019. u 21,30 sati u Ljetnom Art-kinu, u sklopu dječjeg festivala „Tobogan“ Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, očekuje nas projekcija obiteljskog akcijskog trilera „Haker“, redatelja Poula Berga.

 • Najava 13:58

  urednik

  Tobogan: "Voćne priče"

 • Najava 14:08

  urednik

  Tobogan: "Riječka voda" u Art-kinu

 • Najava 14:02

  urednik

  Tobogan: "Haker" u Ljetnom Art-kinu

 • Članak 09:53

  Dani Drenove 2019.

  Centralna proslava Dana Drenove održat će se u subotu navečer, 13. srpnja s početkom u 20.00 sati nastupom Prvih riječkih mažoretkinja te zabavom uz grupu Fiesta.