Vi se nalazite: Moja Rijeka Kalendar aktualnosti

Kalendar aktualnosti za 12.06.2019. (srijeda) items: 17 / limit: 100

 • Članak 10:18

  Ženski rukometni klub Zamet proslavio svoju 60. obljetnicu

  Ženski rukometni klub Zamet jučer je proslavio svoju 60. obljetnicu, a tim je povodom predstavljena i monografija kluba, čiji je autor Igor Duvnjak.

 • Članak 11:13

  Dani svetog Vida: Koncerti, izložbe i razgledi za građane

  U četvrtak, 13. lipnja 2019. godine, u sklopu Dana sv. Vida, bit će održani programi prema sljedećem rasporedu:

 • Članak 11:00

  Sve je krenulo Nagradom Ivana Zajca

  Lipanj je, a s njime nam je stigao i Dan grada, što ga već neko vrijeme obilježavamo 15. lipnja. Ima među nama pojedinaca koji se tom danu raduju barem mrvu više od ostalih sugrađana, poput onih kojima će se dodijeliti Nagrade Grada Rijeke za uspješan rad na raznim područjima.

 • Članak 15:23

  Olimpijci i košarkaši na terenu prikupljaju sredstva za udrugu "Koga briga"

  U petak, 14. lipnja u 19 sati na košarkaškim terenima Sportsko-rekreacijskog centra Zamet održat će se utakmica na kojoj će u humanitarne svrhe snage odmjeriti riječki olimpijci te poznati sadašnji i bivši riječki i hrvatski košarkaši. Tako će se na novoobnovljenom košarkaškom igralištu sa ciljem prikupljanja sredstava za udrugu „Koga briga“ natjecati Aramis Naglić, Dino Rađa, Mirza Džomba mnogi drugi.

 • Članak 15:05

  Dodijeljene nagrade riječkim osnovnoškolcima za najbolje radove o vatrogastvu

  U Osnovnoj školi Vežica održana je dodjela nagrada autorima najuspješnijih likovnih i literarnih radova učenika na temu vatrogastva i zaštite od požara. Natječaj za učenike riječkih osnovnih škola već dvanaestu godinu zaredom organizirala je Gradska vatrogasna zajednica Rijeka u suradnji s Odjelom gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke, sa željom poticanja stvaralaštva, popularizacije vatrogastva, širenja svijesti o zaštiti od požara te učenja i preventivnog djelovanja u svrhu sprječavanja nastanka požara kod osnovnoškolaca.

 • Članak 14:47

  Sudjelujte u radionici pisanja priča o budućnosti rada s Jennifer Lyn Morone!

  Udruga Drugo more poziva na dvodnevnu radionicu pisanja priče, koju će 19. i 20. lipnja u Filodrammatici voditi američka umjetnica Jennifer Lyn Morone.

 • Članak 12:55

  Još jedan uspjeh Plesnog centra K2K na velikom natjecanju u Malinskoj

  Proteklog vikenda u Malinskoj održalo se natjecanje Island dance competition na kojem se Plesni centar K2K predstavio sa 64 plesača i 11 koreografija, od kojih je svaka osvojila jedno od prva tri mjesta. Od 400 koreografija na natjecanju, K2K je tako ostvario još jedan veliki uspjeh te dokazao svoju kvalitetu i originalnost.

 • Članak 09:39

  Trofej Ban Jelačić: Morčići Rijeke slavili u jakoj konkurenciji

  Morčići Rijeke osvojili su prvo mjesto na jakom međunarodnom turniru Trofej Ban Jelačić. Rijeka je u jakoj konkurenciji u kojoj su nastupili Dinamo, Hajduk i Osijek, u finalu svladala mađarski MOL Vidi 4:3 u neizvjesnoj utakmici.

 • Članak 08:32

  Zero Memorijal: Penjačko natjecanje za vikend u centru grada

  Jedanaesti put zaredom Riječki alpinistički klub organizira tijekom ovogodišnjih Dana Sv. Vida tradicionalni Zero Memorijal - jedino hrvatsko penjačko natjecanje koje se održava u centru grada.

 • Članak 11:20

  Ove subote likovna radionica za djecu i odrasle "Chagallova lepeza ljubavi"

  Uz veliku riječku izložbu bjelorusko-francuskog modernista Marca Chagalla koja se može posjetiti do 4. rujna u Galeriji Kortil, prvom likovnom radionicom izrade lepeza „Chagallova lepeza ljubavi“, kreću i popratna događanja koja će se provlačiti kroz cijelo ljeto.

 • Članak 09:37

  Debi Simona Sluge u reprezentaciji

  Hrvatska nogometna reprezentacija poražena je u prijateljskoj utakmici protiv Tunisa (1:2) odigranoj u Varaždinu.

 • Najava 10:40

  urednik

  Dani sv. Vida: Razgledavanje katedrale sv. Vida

 • Članak 13:14

  Uspješno završio prvi ciklus glazbenih radionica Let's Talk About Music

  Novi glazbeno-edukacijski program "Let's Talk About Music" uspješno je završio svoj prvi ciklus. Naime, od ožujka do travnja ove godine na predavanjima koja su se održavala u koncertnom prostoru kluba Beertija, polaznici su imali prilike upoznati i saznati osnove organizacije koncerta, primjenu digitalnog marketinga, uvod i primjere dobre prakse bookiranja kao i osnove vizualnog identiteta odnosno dizajna.

 • Članak 17:32

  Zagrebačke hit predstave gostuju u "Zajcu"

  Uskoro iz zagrebačkog HNK u riječki HNK Ivana pl. Zajca stižu čak dvije gostujuće hit predstave, jedna dramska i jedna baletna. Već ovoga tjedna, u subotu 15. lipnja u 19.30 sati, na rasporedu je predstava “Svaki tvoj rođendan” Mire Gavrana u režiji Renea Medvešeka, dok je baletna interpretacija Krležine drame “Gospoda Glembajevi” koreografa i redatelja Lea Mujića na rasporedu u petak 28. lipnja u 19.30 sati.

 • Članak 12:26

  Robert Murić uoči EURO-a (U-21): Cilj je otići na Olimpijske igre

  Mlada reprezentacija Hrvatske do 21 godine priprema se za nastup na Europskom prvenstvu što će se od 16. do 30. lipnja održati u Italiji i San Marinu. Mladi reprezentativci bruse formu pred natjecanje na kojem su očekivanja velika, a dio europske smotre bit će i Robert Murić, nogometaš Rijeke.

 • Najava 10:40

  urednik

  Dani sv. Vida: Noćni razgled Rijeke za građanstvo

 • Najava 10:57

  urednik

  Dani sv. Vida: Koncerti zborova "Josip Kaplan" i "Kap"