Vi se nalazite: Moja Rijeka Kalendar aktualnosti

Kalendar aktualnosti za 21.02.2019. (četvrtak) items: 9 / limit: 100

 • Članak 15:30

  Više od 1700 pasa na Međunarodnoj izložbi pasa CACIB 2019. u Centru Zamet

  Centar Zamet i ove će godine biti domaćin Međunarodne izložbe pasa CACIB 2019, koju šest godinu za redom u Rijeci organizira Sportski kinološki klub Rijeka. U dva izložbena dana, u subotu 23. i nedjelju 24. veljače, na riječkim će izložbama biti izloženo preko 1750 pasa koje će ocjenjivati istaknuti međunarodni kinološki suci, a Riječani će imati priliku vidjeti neke od zaista rijetkih pasmina, poput majmunskog pinčera, meksičkog bezdlakog psa, finskog laphunda ili faraonskog psa.

 • Članak 10:58

  U prepunom Centru Zamet snimljeno karnevalsko izdanje emisije "Lijepom našom"

  U prepunoj dvorani Centra Zamet sinoć je održano snimanje posebnog karnevalskog izdanja emisije HTV-a "Lijepom našom". U riječkom izdanju ovog popularnog televizijskog glazbenog spektakla, uz voditelja Branka Uvodića, dočarana je karnevalska tradicija riječkog kraja i predstavljen niz izvođača.

 • Članak 09:58

  U petak otvorenje izložbe Gorana Trbuljaka u riječkom MMSU-u

  Izložba Gorana Trbuljaka "nikada do sada viđen rad neviđenog umjetnika" otvorit će se u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti Rijeka u petak, 22. veljače, najavljeno je na konferenciji za medije. Izložba predstavlja oko 230 Trbuljakovih radova iz serije "Ovojeizam", u vidu zapisa pisaćim strojem na papirima A4 formata.

 • Članak 14:53

  Na poziv fondacije EU – Japan Fest predstavnici Rijeke i EPK gostuju u Japanu

  Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, direktorica tvrtke Rijeka 2020 Emina Višnić i voditeljica Sektora razvoja i strateških partnerstava u tvrtki Rijeka 2020 Irena Kregar Šegota gostuju od 20. do 24. veljače u Japanu, u Tokiju, gdje predstavljaju projekt Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture.

 • Članak 14:40

  Otvorene prijave za radionice kulturne kritike za starije od 55 godina

  Centar tehničke kulture u sklopu projekta Kultura dopolavora – jučer, danas, sutra u suradnji s Muzejom moderne i suvremene umjetnosti i Kreativnim kolektivom Kombinat poziva građane s navršenih 55 godina i više da se do petka, 24. veljače, prijave za sudjelovanje u radionicama kulturne kritike gdje će polaznici naučiti kako analizirati suvremenu umjetnost.

 • Članak 09:57

  U nedjelju 28. Maškarani Pehin

  U nedjelju, 24. veljače, u 11 sati, po dvadeset i osmi puta kreće povorka Maškarani Pehin.

 • Članak 10:44

  Mateo Bertoša postao igrač Opatije

  Početkom ove sezone Bertoša se spominjao u opatijskim kombinacijama, ali je odlučio otići u iračku Al-Quwa Al-Jawiyu.

 • Članak 13:20

  Orijent 1919 pobijedio Naprijed u noćnoj utakmici na Lonji

  Orijent 1919 pobijedio je Naprijed u noćnoj utakmici odigranoj na Lonji. Bila je to zadnja provjera Orijenta 1919 uoči nastavka sezone, u subotu (15) Orijent 1919 igra u Maksimiru.

 • Članak 10:55

  Baković: Za razvoj mladih igrača u regiji bilo bi dobro da Orijent 1919 uđe u drugu ligu

  Dosta je sličnosti između prve godine koju sam u Orijentu igrao kao senior i prve godine koju radim kao trener, kaže pomoćnik trenera Orijenta 1919.