Vi se nalazite: Moja Rijeka Kalendar aktualnosti

Kalendar aktualnosti za 19.02.2019. (utorak) items: 13 / limit: 100

 • Članak 16:12

  In memoriam: Ivica Vrkić

  Ljudi koji nisu navikli na muzičarski nered teško podnose boravak s njima/nama u zajedničkoj prostoriji. Iznimke su rijetkost. Ivica Vrkić je znao zapanjujućom brzinom baratati situacijom, kao da gledate neutralno nekakav televizijski program, jednostavno bi započinjao pričom, uz nezanemarivu razliku što se već poznajete dugi niz godina. Uz njegov glas vam se učinilo kao da ste u međuvremenu evoluirali, jer bi uputio neku ugodnu analizu onog što ste upravo došli predstaviti k njemu u eter. Sasvim je bilo svejedno jeste li umjereno talentirani ili nikako, on vas je podnosio, ponekad i hvalio, neke zasluženo komplementirao.

 • Članak 08:31

  Predavanjem o sreći otvorena Rijeka psihologije

  Održano je svečano otvorenje osmog po redu programa Rijeke psihologije, projekta promicanja i popularizacije psihologije u Rijeci i okolici. Rijeka psihologije dio je 12. tjedna psihologije u Hrvatskoj u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i Hrvatske psihološke komore.

 • Članak 12:26

  Počele prijave na fotografski natječaj "Fotografkinje 2019."

  Povodom Međunarodnog dana žena, Fotoklub Rijeka desetu godinu zaredom organizira fotografski natječaj za izložbu „Fotografkinje 2019“. Natječaj je zamišljen tako da u njemu mogu sudjelovati samo žene, neovisno o tome bave li se fotografijom profesionalno ili hobistički.

 • Članak 09:44

  Ove subote i dječja staza na Carnival Snowboard Sessionu

  Ove subote, 23. veljače, na Gatu Karoline Riječke okupit će se najbolje snowboarderice i snowboarderi iz regije na 11. Carnival Snowboard Sessionu. Organizatori će prvi put, najmlađima omogućiti da besplatno naprave svoje prve snowboarderske korake na dječjoj stazi koja će biti postavljena odmah pored staze „za odrasle“.

 • Članak 16:16

  MO Školjić-Stari grad poziva mališane na dječju maškaranu zabavu

  Vijeće Mjesnog odbora “Školjić-Stari grad” poziva mališane iz kvarta na dječju maškaranu zabavu „Maškarice 2019.“, koja će se održati u subotu, 23. veljače, od 18 do 20 sati u igraonici “Fun Time” (Titov trg 10). Igraonica je za djecu besplatna, a osvježenje, materijale za igru i stručno vodstvo osiguravaju organizatori.

 • Tužibaba 11:18

  ipt

  Reciklažni otpad

 • Članak 10:31

  Izložba "Gledanje muzike" dizajnerskog studija Radnja na Impulse festivalu 2019.

  Izložba “Gledanje muzike”, koja će se u sklopu Impulse festivala otvoriti 10. travnja u 19 sati u Galeriji SKC po prvi će put cjelovito predstaviti radove u području grafičkog dizajna, usko vezane za koncertni program Distune Promotiona – nezavisne riječke booking i promo organizacije. Autori radova su dizajneri Antonio Karača i Petra Vrdoljak koji zajedno djeluju kao studio Radnja.

 • Članak 12:12

  Otvorene prijave za DanceAbility inkluzivnu radionicu plesa i pokreta

  Prostor Plus poziva na sudjelovanje u inkluzivnoj radionici plesa i pokreta po DanceAbility metodi certificirane voditeljice Helvecie Tomić koja će se održati u subotu, 2. ožujka, od 10 do 13 sati u HKD na Sušaku s ulazom pristupačnim vozilima i pomagalima za kretanje. Ova radionica je prva u nizu DanceAblitiy radionica koja se provodi u sklopu projekta "Žiroskop-– civilno-javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u Rijeci". Sljedeća radionica održat će se 6.4.2019.

 • Članak 10:42

  Repetitor na zatvaranju ovogodišnjeg Impulse festivala

  Za sam kraj šestog izdanja Impulse festivala, 13. travnja, na scenu stupa energetska rock bomba Repetitor! Jedan od najboljih bendova iz regije, ali i šire, dolaze u Rijeku na svojevrsni best of set, ali i s novim pjesmama koji tek trebaju izaći. Kao i u dosadašnjim nastupima, i ovog puta očekuje nas eksplozija riffova, čiste energije te podjednako vruće atmosfere s obje strane pozornice.

 • Tužibaba 11:15

  ipt

  Parkirana neregistrirana vozila

 • Članak 13:47

  Tjedno izvješće o prometu

  Proteklog tjedna na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 56 prometnih nesreća, od kojih je jedna bila teža, a 55 su bile lakše. U ovim prometnim nesrećama jedna je osoba teže, a 11 je osoba lakše ozlijeđeno.

 • Članak 12:34

  Dario Župarić u najboljoj momčadi 21. kola

  Dario Župarić, nogometaš Rijeke, izabran je u momčad 21. kola u izboru Sportskih novosti.

 • Najava 09:37

  ggrudic

  Energija karnevala