Vi se nalazite: Moja Rijeka Kalendar aktualnosti

Kalendar aktualnosti za 10.11.2017. (petak) items: 15 / limit: 100

 • Članak 09:13

  Izgradnja vodovodnog ogranka – Ulica Martinkovac i Ulica Bačići

  U tijeku je izgradnja ukupno 195 metara vodovodnih ogranaka na području MO Srdoči. Za vrijeme izvođenja radova promet u zoni zahvata bit će reguliran privremenom prometnom signalizacijom, a po potrebi i ručnim reguliranjem prometa. Pješacima će promet biti omogućen tijekom cijelog trajanja radova.

 • Članak 09:02

  Policija apelira na sudionike u prometu – poštujte propise

  Tijekom deset mjeseci 2017. godine zabilježeno je 2.695 prometnih nesreća što je više za 181 nesreću ili 7,2% u odnosu na deset mjeseci 2016. godine, kada je zabilježeno 2.514 prometnih nesreća.

 • Članak 10:36

  Ulaznice za Kup utakmicu protiv Gorice u prodaji na dan utakmice

  Nogometaši Rijeke u utorak (14. studenog) gostuju u Velikoj Gorici gdje će protiv Gorice (13 sati) igrati u osmini finala Kupa Hrvatske.

 • Članak 08:36

  Na starima svijet zaostaje

  Kao ljubitelju znanstvene fantastike, teorije zavjere jedna su od mojih omiljenih tema, jer često objedinjuju logička predviđanja znanstveno-tehnoloških dostignuća i praktičku primjenu stečenih znanja čiji utjecaj na prirodu i društvo seže do nesagledivih razmjera. Zato pravo polazište u procjeni svake teorijske konstrukcijske nije propitkivati njihovu istinitost, nego dati odgovor na pitanje je li nešto moguće ili nemoguće. A tada problem nije više samo znanstveno-spoznajni, nego i etički.

 • Članak 12:12

  Zagreb film festival gostuje u Art-kinu: Otvorenje uz film "Ivan" i dolazak redatelja Janeza Burgera

  U Art-kino stiže Zagreb film festival s programom „Ponovno s nama“, kojeg otvara pretpremijera slovensko-hrvatske drame „Ivan“. Pretpremijera će se održati u nedjelju, 12. studenoga u 20 sati uz gostovanje redatelja Janeza Burgera, glumca Leona Lučeva te producenta Mihe Černeca.

 • Članak 14:46

  Riječki mališani uživali u izradi lutaka islandskih trolova

  Riječki su mališani u Galeriji Kortil, tijekom trodnevne radionice što se održavala u sklopu Revije lutkarskih kazališta, uživali u izradi lutaka islandskih trolova, a od njihovih je radova sastavljena i izložba. U ovom kreativnom putovanju vodila ih je Greta Clough s Islanda, uz pomoć likovne umjetnice Andreje Jandrečić iz Gradskog kazališta lutaka Rijeka.

 • Članak 15:45

  Udruga Ri Rock traži volontere!

  Udruga Ri Rock u potrazi je za novim volonterima koji bi radili na unaprjeđenju rada Udruge pritom usvajajući alate za daljnji profesionalni rast i razvoj.

 • Članak 09:06

  U derbiju do prve domaće pobjede

  Veliki rivalitete postoji između Umaga i Zameta, uvijek su to utakmice na nož. Odlučivat će nijanse. Mi bolje izgledamo na parketu nego što to kazuje tablica i nakon pobjede nad Metalcem u gostima idemo po prvu domaću pobjedu, najavljuje Ivan Majić.

 • Članak 18:52

  Čistoća: Novi cjenik u skladu je sa zakonskim propisima i promjenom u načinu zbrinjavanja otpada

  Povodom javnog prosvjeda što ga je u Rijeci danas organizirala Nezavisna lista Bura, riječko Komunalno društvo Čistoća oglasilo se priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

 • Članak 09:02

  HNK Rijeka u petak u posjeti gradu Krku

  Hrvatski nogometni klub Rijeka u petak će posjetiti grad Krk gdje će ih ugostiti Udruga "Plavo-bijeli otok" koja okuplja sve navijače Rijeke na Krku, ali i kvarnerskim otocima. U petak oko 12 sati nogometaši Rijeke i stručni stožer stići će na glavni trg u gradu Krku gdje će se družiti s članovima Udruge, djecom iz Škole nogometa NK Krk, ali i svim navijačima kojima je Rijeka u srcu.

 • Članak 09:09

  Škrljevo poraženo na gostovanju kod lidera prvenstva

  U prvoj utakmici 6. kola Premjer lige Cedevita je u praznoj dvorani Doma sportova pobijedila Škrljevo 93:68. Šrljevčani su aktualnom prvaku pružili odličan otpor u preve dvije četvrtine, no u nastavku je do izražaja došla razlika u kvaliteti.

 • Najava 10:33

  urednik

  "Moje tijelo" Žaka Valente u GKL-u

 • Najava 10:34

  urednik

  "Moje tijelo" Žaka Valente u GKL-u

 • Najava 10:39

  urednik

  "Moje tijelo" Žaka Valente u GKL-u

 • Najava 10:36

  urednik

  "Moje tijelo" Žaka Valente u GKL-u