Vi se nalazite: Moja Rijeka Kalendar aktualnosti

Kalendar aktualnosti za 18.09.2018. (utorak) items: 18 / limit: 100

 • Članak 13:30

  Foto đir: Lajavci dobili novi park, uređeno i Groblje kućnih ljubimaca

  Na području Lukovića Grad Rijeka uredio je postojeće Groblje kućnih ljubimaca u okviru kojeg je uređen i novi park za pse. Groblje i park danas su obišli gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, njegov zamjenik Marko Filipović, predsjednik Gradskog vijeća Andrej Poropat te pročelnica Odjela za komunalni sustav Irena Miličević sa suradnicima.

 • Članak 09:59

  U 2019. nove zrakoplovne linije TUI Airways iz Rijeke za London i Manchester

  Od sljedeće godine, Zračna luka Rijeka s Velikom Britanijom bit će spojena dvjema novim zrakoplovnim linijama britanskog zračnog prijevoznika TUI Airwaysa.

 • Članak 09:44

  Veseli pločnici Ciottine ulice

  Djeca iz Eko centra Mladih čuvara okoliša i učenici Ekonomske škole Mije Mirkovića Rijeka u ponedjeljak, 17. rujna, oslikali su pločnik Ciottine ulice. Aktivnost je organizirana u sklopu programa obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti koji se ove godine održava od 16. do 22. rujna.

 • Članak 09:36

  KD Čistoća objavila poziv za podnošenje zahtjeva za otpis dugova

  Komunalno društvo Čistoća objavio je javni poziv fizičkim osobama za podnošenje zahtjeva za otpis dospjelog duga. Čistoća dužnicima fizičkim osobama može otpisati najviše do 5.000,00 kuna na ime glavnice duga i troškova, uvećano za pripadajuće kamate na iznos glavnice duga obračunate do dana podnošenja zahtjeva.

 • Članak 15:21

  Kino San Giorgio u Ulici crnih košulja

  Počinje nova sezona u Art-kinu Croatia i to je dobra vijest. Poticajna je na različite načine. Mene, primjerice, potiče da se upitam – što je bilo prije Art-kina Croatia? Mislim, u njegovu prostoru? Odgovor je također dobar – tamo je bilo isto ono što i danas, dvorana kojom su carevale pokretne slike.

 • Članak 10:27

  Jesenski sajam kod Konta od 20. do 23. rujna uz besplatne sadnice

  Na mostu kod Konta od 20. do 23. rujna održat će Jesenski sajam, na kojem će se osim lončanica, vrtnog alata i raznih rukotvorina, prodavati i proizvodi hrvatskih OPG-ova, poput meda, maslinovog ulja, pršuta i kobasica.

 • Članak 09:07

  Heber neće igrati protiv Lokomotive

  U zadnjim dvjema utakmicama na Rujevici bio je jedini riječki strijelac, postigao je čak četiri pogotka za samo dva boda (Istra 3:3, Osijek 1:1)

 • Članak 09:03

  Riječanin Fran Miholjević pobijedio u biciklističkoj utrci kadeta

  Još jedna pobjeda u inozemstvu za talentiranog kadeta Rijeke, Frana Miholjevića. Jučer u Ceresetto di Martignacco kraj Udina, Miholjević je pobijedio u utrci kadeta 19. Memorijala Bruno Orioli. Stigao je na cilj s čak 2' 05" prednosti ispred drugog vozača.

 • Članak 09:28

  Natječaj za dodjelu "Nagrade za promicanje prava djeteta" u 2018. godini

  Povodom obilježavanja dana prihvaćanja Konvencije o pravima djeteta, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku raspisalo je natječaj za dodjelu Nagrade za promicanje prava djeteta u 2018. godini. Predlagati se mogu pravne i fizičke osobe, a dodjeljuju se Nagrada za životno djelo i Godišnja nagrada djelo.

 • Članak 09:09

  Orijent 1919 osvojio bod u gostima kod Kurilovca

  Nedostajala su nam dva važna igrača, ali uspjeli smo odraditi dobro utakmicu i vraćamo se kući neporaženi, rekao je trener Orijenta 1919 Danilo Butorović.

 • Članak 10:40

  Tjedno izvješće o prometu

  Proteklog tjedna na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 72 prometne nesreće, od kojih su četiri bile teže, a 68 lakših.

 • Članak 11:35

  Francuski novinari na studijskom putovanju u Rijeci

  Predstavnici francuskih medija, L'Est Républicain, La Voix du Nord, Le Télégramme, La Provence, Magicmaman, A/R Magazine boravit će. 19 i 20. rujna na studijskom putovanju u Rijeci, u sklopu kojeg će se upoznati s projektom Europske prijestolnice kulture.

 • Tužibaba 13:10

  Gost44

  Dug "3. maja" i Uljanika prema Gradu Rijeci je 20 milijuna kuna

 • Članak 12:39

  Predavanja za građane u sklopu Europskog tjedna mobilnosti

  U srijedu, 19. rujna, u sklopu Europskog tjedna mobilnosti u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke održat će se tematska predavanja otvorena za sve zainteresirane građane.

 • Članak 16:32

  Komedija "Izvorno hrvacko" otvara novu sezonu u Kulturnom centru Kalavarija

  Premijera ljetne komedije Ri Teatra „Izvorno hrvacko“ ove subote otvara novu, 18. sezonu u Kulturnom centru Kalvarija, najavljeno je danas na konferenciji za medije. Autori i izvođači predstave su Tomislav Vičević, Frano Barunčić, Jasna Jeličić, Tanja Pavlović i Bojan Lakoš. Predstava će se izvoditi na ljetnoj terasi Kalvarije, a njezina prva repriza je već u nedjelju, 23. rujna.

 • Članak 09:13

  U drugoj ovogodišnjoj akciji dobrovoljnog darivanja prikupljeno 18 doza krvi

  U ponedjeljak 10. rujna održana je druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u prostorijama MO Turnić.

 • Članak 12:30

  Funk delegacija prvi put nastupa u Rijeci

  U sklopu 5. izdanja Impulse Festivala, najveća putujuća karavana opsesivno kompulzivnih jahača gramofona, hrvatska Funk delegacija prvi put nastupa u Rijeci. Na cjelonoćnom partyju koji će se održati u OKC-u Palach, 27. listopada, s početkom u 22 sata, nastupit će šest od 16 delegata ovog žanrovski širokog kolektiva: DJ Bocca Sofistifunk, DJ Venom, DJ Soul Bader, DJ Slipmat, DJ Jopa i Dr. Smeđi Šećer. Ranije u danu, na istom mjestu, na programu je i radionica Mala Škola vinila.

 • Najava 12:35

  urednik

  Impulse Festival: Funk delegacija prvi put u Rijeci