Vi se nalazite: Moja Rijeka Kalendar aktualnosti

Kalendar aktualnosti za 14.12.2018. (petak) items: 10 / limit: 100

 • Članak 09:56

  RiLitovce i riječke srednjoškolce povezala "Rijeka riječi"

  Završno događanje u sklopu Književnog festivala “Rijeka riječi“, koji se drugu godinu zaredom provodi u Prvoj riječkoj hrvatskoj gimnaziji u suradnji s neformalnom književnom grupom RiLit, održalo se jučer u prepunom Art-kinu. Program je financiran iz programa javnih potreba u kulturi Grada Rijeke, a ove su godine, osim učenika Prve riječke hrvatske gimnazije, s riječkim književnicima razgovarali i učenici Građevinske i tehničke škole te Gimnazije Andrije Mohorovičića.

 • Članak 10:50

  Paraolimpijci i zaposlenici Allianza volontirali u Dječjem domu "Tić"

  Zaposlenici Allianza i hrvatski paraolimpijci u zajedničkoj volonterskoj akciji pomogli su zaposlenicima i štićenicima riječkog Dječjeg doma "Tić" uređujući prostore doma.

 • Članak 12:13

  Zimski uvjeti na cestama – savjeti sudionicima u prometu

  Odlukom o obaveznoj uporabi zimske opreme na zimskim dionicama javnih cesta u Republici Hrvatskoj propisana je obaveza korištenja zimske opreme u razdoblju od 15. studenoga tekuće godine do 15. travnja iduće godine. Obavezna uporaba zimske opreme odnosi se na sve vrste motornih vozila bez obzira na vremenske uvjete i stanje kolnika(izuzev za vozila oružanih snaga Republike Hrvatske).

 • Članak 09:35

  Župarić, Kvržić i Heber u momčadi kola, Bišćan najbolji trener

  Dario Župarić, Zoran Kvržić i Heber izabrani su u momčad 17. kola u izboru Sportskih novosti, dok je treći put zaredom Igor Bišćan izabran za najboljeg trenera.

 • Članak 09:50

  Poziv na akciju darivanja krvi

  Aktiv dobrovoljnih darivatelja krvi Srdoči poziva vas na akciju darivanja koja se ima održati u ponedjeljak 17.12. 2018. godine od 15 do 18 sati u atriju OŠ Srdoči.

 • Članak 10:05

  Sveti Nikola posjetio djecu na Grbcima

  I ove godine Sveti Nikola je tradicionalno posjetio djecu na Grbcima. Na košarkaškom igralištu u nedjelju, 9. prosinca u 13 sati predškolska djeca su ga s velikim nestrpljenjem dočekala i oduševljeno pozdravila.

 • Članak 10:00

  Djed Božićnjak posjetio mališane Kozale

  U utorak 12. prosinca u popodnevnim satima, Djed Božićnjak je stigao na Kozalu i razveselio naše mališane.

 • Članak 10:04

  Stigao je Sveti Nikola

  Sveti Nikola stigao je i ove godine na Drenovu, u Osnovnu školu “Fran Franković” kako bi razveselio najmlađe Drenovčane. Suradnjom učenika i nastavnika škole te Vijeća MO Drenova svečana priredba održana je 5. prosinca 2018.

 • Članak 10:02

  Dječica Gornje Vežice dočekali Svetog Nikolu

  U četvrtak 6. prosinca s dalekog puta stigao je Sveti Nikola kojeg su djeca Gornje Vežice jedva i s veseljem dočekali.

 • Najava 12:14

  urednik

  Zbor crvene Rijeke: Treći dan komunizma