Vi se nalazite: Moja Rijeka Zabava

Zabava

Izdvojeno

 • Riječki karneval od 17. siječnja do 14. veljače

  Ovogodišnji Riječki karneval bit će kraći, trajat će manje od mjesec dana, od 17. siječnja do 14. veljače, ali će, kao i svake godine, obilovati maškaranim događanjima i kulminirati u velikoj Međunarodnoj karnevalskoj povorci u kojoj će 11. veljače na Korzu plesati tisuće domaćih i inozemnih maškara.

  09.01.2018.
 • Riječani Novu godinu na Korzu dočekali uz Borisa Štoka, Jinxe i Crvenu jabuku

  Više tisuća Riječana i njihovih gostiju Novu godinu na riječkom Korzu dočekalo je uz nastup Borisa Štoka, Jinxa i Crvene jabuke. Točno u ponoć na pozornicu je izašao riječki gradonačelnik Vojko Obersnel i svima čestitao 2018. godinu, a uslijedili su zvuci valcera i tradicionalni vatromet.

  01.01.2018.
 • Damir Kedžo božićnim koncertom oduševio prepuni HKD

  Nakon tri godine Damir Kedžo vratio se u HKD i oduševio svojim božićnim koncertom. Uz mnoštvo svojih autorskih pjesama Kedžo je u subotu, 23. prosinca, izveo i mnogobrojne svjetske uspješnice kako bi na što ljepši i ugodniji način završili 2017. koja je za njega bila izrazito uspješna na poslovnom planu. Osvojio je mnogobrojne nagrade, održao mnoštvo koncerata te snimio odlične hitove poput „Sve u meni se budi“, „Korijen u pijesku“ te „Ljubavi moja“.

  24.12.2017.

Ostalo