FOTOGALERIJA

14.06.2017.

Foto đir: Riječki osnovci protiv granica koje nas dijele

Autor: Ana Sušić

Na Korzu, ispred Gradske vijećnice, održana je edukativna akcija „Zajedničko prelaženje preko ograda koje nas dijele“, u organizaciji riječke udruge OKOLOnaOKOLO. Oko 150 učenika 3. i 4. razreda iz osnovnih škola Nikola Tesla, Belveder, Podmurvice i Brajda povezani su izveli vježbu zajedničkoga prelaženja preko prepreke, a sve s ciljem poticanja otvorenoga razmišljanja, solidarnosti, jednakopravnosti, socijalne uključenosti i pomaganja.

Na Korzu, ispred Gradske vijećnice, održana je edukativna akcija „Zajedničko prelaženje preko ograda koje nas dijele“, u organizaciji riječke udruge OKOLOnaOKOLO. Oko 150  učenika 3. i 4. razreda iz osnovnih škola Nikola Tesla, Belveder, Podmurvice i Brajda povezani su izveli vježbu zajedničkoga prelaženja preko prepreke, a sve s ciljem poticanja otvorenoga razmišljanja, solidarnosti, jednakopravnosti, socijalne uključenosti i pomaganja.

Akciji na Korzu pridružio se i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel sa suradnicima.

Ova je akcija sastavni dio projekta „Moj posebni prijatelj“, koji udruga OKOLOnaOKOLO provodi već 12 godina uz podršku Grada Rijeke i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Taj je projekt usmjeren djeci i učiteljima osnovnih škola s ciljem poticanja razumijevanja, jednakopravnosti, tolerancije i solidarnosti s djecom s poteškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

Tagovi: