Vi se nalazite: Moja Rijeka Privreda

Privreda

Izdvojeno

 • IKEA otvorila dostavni centar u Rijeci

  Kako bi svojim kupcima, kojih je na području Primorsko-goranske županije poveliki broj, IKEA je otvorila dostavni centar u Rijeci na adresi Mavrinci 16b, Čavle. Dostavni centar nalazi se neposredno uz ulaz u centar METRO Cash & Carry.

  12.07.2017.
 • Devčić: Europskim novcem obnovit ćemo riječku luku, cestu, prugu - sve!

  Ushićeni smo odlukom Europske komisije da s 85 posto financira oba projekta Luke Rijeka, rekao je danas predsjednik Uprave Vedran Devčić. Odluku je komisija donijela u petak i njome Hrvatskoj odobrila financiranje 15 prometnih projekata s 91 milijun eura, od čega riječkoj Luci pripada 34 milijuna.

  28.06.2017.
 • Riječki startupovi nižu uspjehe: Braille Riddles predstavljen investitorima u Bruxellesu

  Mladi, ambiciozni, kreativni i društveno odgovorni - osmočlani tim studenata čiji je originalni startup projekt edukativnih puzzli za slijepe i slabovidne “Braille Riddles” osvojio najviše simpatija i glasova publike na ovogodišnjem StartUp Europe Awardsu, vratio se s pobjedničkog putovanja u Bruxelles. Tim je bio jedan od 7 hrvatskih predstavnika te je zastupao kategoriju društvenog poduzetništva, a u Bruxellesu su bili u pratnji svog mentora doc. dr. sc. Svena Maričića.

  13.06.2017.

Ostalo