Filodrammatica, 25. siječnja

10.01.2018.

'Take a trip with Ri Lit 6': Stiže nam još jedna Noć velikog čitanja

Još jedna Noć velikog čitanja s riječkom književnom skupinom Ri Lit održat će se u četvrtak, 25. siječnja, s početkom u 20 sati u Filodrammatici.

Foto: Kristina Barišić

Foto: Kristina Barišić

Neformalna književna skupina Ri Lit postoji od 2012. godine. Otada naovamo redovito nastupaju u Rijeci u sklopu manifestacije Noć velikog čitanja, kao i mnogih drugih događaja, od Riječkih ljetnih noći do OpArta, te samostalnih nastupa.

Dosad se Ri Lit predstavio zagrebačkoj, vukovarskoj, omišaljskoj, pulskoj te dva puta prošle godine splitskoj publici, a u četvrtak 25. siječnja 2018., po šesti će put zauzeti prostor dvorane Filodrammatica u Rijeci! Osam autora – Tea Tulić, Željka Horvat Čeč, Igor Beleš, Enver Krivac, Davor Mandić i čak tri najnovije akvizicije Ri Lita - Gordana Brkić Žagar, Dunja Matić i Doris Pandžić  – čitat će svoje najbolje priče, s početkom u 20 sati!

Nemojte zakasniti jer broj je sjedećih mjesta ograničen!

Odmah nakon nastupnog čitanja, publika će imati prilike zajedno s autorima uživati u ugodnom ambijentu 'Dnevnog boravka' u Ciottionoj na after partyju, uz dobar odabir glazbe i prijatnom druženju!

Više na službenoj stranici Ri Lita.