Vi se nalazite: Moja Rijeka Najave Edukacija Brendaonica stiže u Rijeku

Brendaonica stiže u Rijeku

Vrsta događaja: Edukacija

Vrijeme održavanja: 20.05.2017. 10:00

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Silos, Kružna 8, Rijeka, Hrvatska

Opis: Nakon devet održanih radionica pod nazivom 'Iskoristi potencijal društvenih mreža za brendiranje sebe ili svog proizvoda' u Puli, Zagrebu i Zadru, Brendaonica br. 10 održat će se u Rijeci u subotu, 20. svibnja od 10 do 15 sati u prostorijama poduzetničkog inkubatora Silos (Kružna ulica, 8-3.kat) koji je ujedno i partner projekta.

Brendaonica je interaktivna radionica na kojoj će polaznici naučiti kako brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama. Između ostalog, naučit će kako odabrati najbolju društvenu mrežu za svoj proizvod, koje su najefikasnije vještine, tehnike i alati za društvene mreže te kako se služiti blogovima i kreirati sadržaj prilagođen svojoj ciljanoj publici.

Ideja o stvaranju Brendaonice nastala je spontano, kao plod dugogodišnjeg rada u marketingu i PR-u Morene Milevoj, autorice i nositeljice projekta, koja će s Tomislavom Pancirovom, stručnjakom za digitalni marketing, i voditi radionicu u Rijeci.

Brendaonica je namijenjena svima koji žele poboljšati vlastito poslovanje te povećati prodaju svojih proizvoda i usluga pomoću društvenih mreža ili organizacijama koje žele pružiti ovakav tip edukacije svojim korisnicima poput poduzetničkih inkubatora. Autor vizualnog identiteta Brendaonice je studio Illeconcept kojeg čine Branka Lukić i Simon Puja.

Cijena radionice iznosi 500,00 kn, a zainteresirani se mogu prijaviti putem Google poveznice: goo.gl/nQPZ6v

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem e-maila: info@brendaonica.com .

Cijena ulaznice: 500,00 kuna