Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Ostalo Voda se izlijeva danima po cesti (pukla cijev)

Voda se izlijeva danima po cesti (pukla cijev)

Datum objave: 03.04.2018. 17:18

Već pet dana konstantno curi stotine litara vode na cesti koja vodi do Konzuma u Osječkoj.
Očito je pukla cijev od vode, voda je bistra i pitka a to bi se trebalo već jednom sanirati.

Fotografije

Dokumenti

Odgovori

Broj odgovora: 1

 1. gradska-uprava

  04.04.2018.

  Poštovani,
  do istjecanja vode na ovoj lokaciji dolazi, zbog puknuća cijevi na dijelu interne instalacije trgovačkog centra Konzum, odnosno bivšeg Mercatora.
  Djelatnici stručne službe vodoopskrbnog područja Rijeka, nadležnog za taj dio grada, kvar su još u petak, 30. ožujka prijavili voditelju centra telefonskim putem. Dežurna služba Komunalnog društva Vodovod i kanalizacija puknuće cijevi i istjecanje vode i osobno je prijavila na pultu centra Konzum u subotu 31. ožujka 2018. Kako je riječ o sanitarnom i požarnom vodu, promjer cijevi je veći, a time i količina istekle vode.
  S obzirom da je, kako smo već naglasili, riječ o internoj vodovodnoj instalaciji koja nije u nadležnosti KD Vodovod i kanalizacija, d.o.o., već korisnika vodnih usluga, nije poznato zašto ovaj kvar još uvijek nije saniran. Korisnik je, sukladno Općim i tehničkim uvjetima isporuke vodnih usluga dužan održavati instalacije koje moraju biti u stanju funkcionalne ispravnosti kako bi se spriječili gubici vode i narušavanje funkcionalnosti sustava javne vodoopskrbe i zdravstvene ispravnosti vode za piće.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.