Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Srdoči

Dio grada: “Srdoči”

Vijesti

 • Nova regulacija prometa

  Ulica Bačići na Srdočima postaje jednosmjerna

  pročitaj višeU četvrtak, 21. lipnja 2018. godine, u jutarnjim satima obavit će se preregulacija prometa iz dvosmjernog u jednosmjerni (smjer jug-sjever) u ulici Bačići na Srdočima, izvijestio je Gradski prometni centar Rijeka prometa.

  18.06.2018.

 • Posebna regulacija prometa

  Započinju radovi na zamjeni 850 metara vodovodnog cjevovoda na Srdočima

  pročitaj višeU ponedjeljak, 21. svibnja 2018. godine započet će radovi na zamjeni gotovo 850 metara vodovodnih cjevovoda u ulicama Miroslava Krleže, Bartola Kašića i Mate Lovraka (područje MO Srdoči). Predviđeno vrijeme izvođenja radova je 6 mjeseci.

  18.05.2018.

 • FOTOGALERIJA

  Veselje i zabava u riječkim klubovima umirovljenika

  pročitaj višeNa području Rijeke djeluje 16 klubova za umirovljenike i starije osobe – 10 pri Matici umirovljenika grada Rijeke i 6 pri Domu za starije osobe Kantrida, smještenih u raznim dijelovima grada kako bi bili dostupni čim većem broju umirovljenika i starijih osoba. Klubovi imaju ukupno oko 4.500 članova, koji participiraju u različitim klupskim aktivnostima.

  04.04.2018.

 • Obavijest iz Energa

  Loše vrijeme odgodilo završetak radova na zemljištu oko toplane Srdoči

  pročitaj višeTD Energo obavještava korisnike toplinske energije na području naselja Srdoči da se završni radovi na sanaciji zemljišta oko toplane, nakon zamjene toplovoda, produžuju zbog loših vremenskih uvjeta. Završni radovi uključuju uređenje okoliša i manje građevinske radove, a očekivani datum njihova završetka je 26. siječnja 2018. godine.

  09.01.2018.

 • MO Srdoči

  Počinju radovi na sanaciji asfalta u ulici Ante Modrušana

  pročitaj višeRadovi na sanaciji kolnika započinju u četvrtak, 7. prosinca 2017. g. u 7 sati i trajat će 5 radnih dana. Za to vrijeme će dio Ulice Ante Modrušana biti zatvoren. Radi se o jednosmjernoj cesti koja vodi do OŠ Srdoči.

  05.12.2017.

 • MO Srdoči

  Počinju radovi u Ulici Tina Ujevića

  pročitaj višeU Ulici Tina Ujevića počinju radovi na sanaciji asfalta. Radovi započinju 1. prosinca u dijelu ulice od kućnog broja 33 do kućnog broja 44.

  01.12.2017.

 • Sigurnost lokalne zajednice

  Srdoči ponovno dobili kontakt policajca

  pročitaj višeNakon dugo vremena Srdoči su ponovo dobili kontakt policajca. Stanovnicima naselja u rješavanju problema od sada će pomagati policajac Pavo Antunović.

  28.11.2017.

 • Obavijest potrošačima

  Privremeni prekid isporuke toplinske energije u Ulici Gustava Krkleca na Srdočima

  pročitaj višeTD Energo obavještava korisnike toplinske energije na području naselja Srdoči da će u utorak, 21. studenoga 2017. godine, tijekom dana doći do prekida u isporuci toplinske energije zbog radova na prespajanju toplovoda.

  20.11.2017.

 • Obavijest potrošačima

  Privremeni prekid isporuke toplinske energije zgradama u Ulici Gustava Krkleca

  pročitaj višeTD Energo obavještava korisnike toplinske energije na području naselja Srdoči da će u srijedu, 15. studenoga 2017. godine, tijekom dana doći do prekida u isporuci toplinske energije zbog radova na prespajanju toplovoda.

  14.11.2017.

Mjesni odbori

 • MO Srdoči

  Poziv na akciju darivanja krvi

  pročitaj višePozivaju se dobrovoljni darivatelji krvi, sadašnji i oni koji će to tek postati, da ukoliko su u mogućnosti pristupe akciji darivanja krvi koja se ima održati u subotu 16. lipnja 2018. godine na starom mjestu, u atriju OŠ Srdoči.

  14.06.2018.

 • MO Srdoči

  Zelena eko tržnica na Srdočima

  pročitaj višePozivamo sve zainteresirane stanovnike Srdoča i okolice da posjete, upoznaju se s ponudom i osjete blagodati zelene tržnice. Da, istina je, ekološka tržnica napokon dolazi na Srdoče.

  28.05.2018.

 • MO Srdoči

  Čišćenje dijelova područja MO Srdoči

  pročitaj višeU subotu 21. travnja 2018. godine sa početkom u 8:30 održana je tradicionalna akcija čišćenja nekih dijelova područja MO Srdoči. Akciji se odazvalo 15 volontera koji su očistili centar Srdoča po njegovim najprohodnijim pravcima.

  25.04.2018.

 • MO Srdoči

  Srdoči: Poziv na akciju čišćenja

  pročitaj višeVijeće MO Srdoči i Podobor za ekološku djelatnost pozivaju vas da se odazovete ekološkoj akciji čišćenja koja će se povodom Dana planete Zemlje održati 21. travnja 2018. godine.

  20.04.2018.

 • Male komunalne akcije

  Predložite uređenja na području svojih kvartova

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  03.04.2018.

 • MO Srdoči

  Održana prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi na Srdočima

  pročitaj višeU subotu 17. ožujka 2018. uspješno je realizirana prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Rijeka, Zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka i Aktiva DDK Srdoči.

  23.03.2018.

 • MO Srdoči

  Srdočke maškare: kićenje "Maja", okrepa i tradicionalni obilazak

  pročitaj višeDanas je pusni pondeljak i u mnogim mjestima maškare, po tradiciji, odlaze u obilazak. Bilo je tako danas i na Srdočima. Okupili su se oko stare šterne u centru staroga dijela naselja i saki je neš prinesal.

  12.02.2018.

 • MO Srdoči

  Danas do 13 sati privremena izmjena trase prometovanja autobusa u centru Srdoča

  pročitaj višeZbog izvođenja građevinskih radova u centru Srdoča, u petak 9. veljače 2018. godine bit će na snazi preregulacija prometa.

  09.02.2018.

 • MO Srdoči

  Izgradnja vodovodnog ogranka – Ulica Martinkovac i Ulica Bačići

  pročitaj višeU tijeku je izgradnja ukupno 195 metara vodovodnih ogranaka na području MO Srdoči. Za vrijeme izvođenja radova promet u zoni zahvata bit će reguliran privremenom prometnom signalizacijom, a po potrebi i ručnim reguliranjem prometa. Pješacima će promet biti omogućen tijekom cijelog trajanja radova.

  10.11.2017.