Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Škurinje

Dio grada: “Škurinje”

Vijesti

 • RIJEKA

  Prodajni centar Elgrada u Rijeci u potpunosti izgorio u požaru

  pročitaj višeProdajni centar, odnosno izložbeni, proizvodni i skladišni prostor tvrtke Elgrad u Rijeci u potpunosti je izgorio u požaru u petak navečer, šteta je ogromna, a uzrok će se naknadno utvrditi.

  17.02.2018.

 • Obavijest vozačima

  Od ponedjeljka nova regulacija prometa Škurinjskom cestom od kbr. 50 do 52a

  pročitaj višeZbog radova na sanaciji kolnika, od 5. veljače u 8 sati, južni trak Škurinjske ceste, od kućnog broja 50 do kućnog broja 52a, bit će zatvoren za promet. Radovi bi trebali trajati osam dana, što će ovisiti o vremenskim prilikama, javlja Gradski prometni centar.

  31.01.2018.

 • Obavijest iz Rijeka prometa

  Počinju radovi na uređenju kružnog toka na križanju ulica Ive Lole Ribara-Bok-Kučićki put

  pročitaj višeOd ponedjeljka, 4. prosinca 2017. godine, izvodit će se radovi na uređenju kružnog raskrižja ulica Ive Lole Ribara – Bok – Kučićki put, izvijestio je Gradski prometni centar Rijeka prometa. Predviđeno vrijeme radova je 20 dana, ovisno o vremenskim prilikama, a izvođač je tvrtka Guste zidine d.o.o. Kastav. Ukupna vrijednost radova je 390.000,00 kn s PDV-om.

  01.12.2017.

 • U tijeku sanacija

  Dio Škurinja privremeno bez vode zbog puknuća cijevi

  pročitaj višeDanas oko 11 sati došlo je do puknuća glavnog opskrbnog vodovodnog cjevovoda u Ulici 19. udarne divizije u Rijeci zbog kojeg će privremeno od 13:30 sati biti prekinuta isporuka vode većem dijelu korisnika vodnih usluga na području MO Škurinje, i to u ulicama 19. udarne divizije, Budicinova, Ive Lole Ribara, Milana Rustanbega, Negrieva, Sadska, Save Jugo Bujkove i Škurinjskih žrtava.

  16.10.2017.

 • Završni radovi

  Radovi na raskrižju Osječke ulice, Škurinjske ceste i Ulice Ivo Lole Ribara privode se kraju

  pročitaj višeU skladu s planovima dovršetka radova na uređenju raskrižja Osječke ulice, Škurinjske ceste i Ulice Ivo Lole Ribara, u nedjelju, 11. lipnja, od 6 i 30 do 20 sati, zbog radova na ugradnji završnog sloja asfalta bit će za sav promet zabranjeno prometovanje vozila na dijelu Osječke ulice, Škurinjske ceste i Ulice Ivo Lole Ribara u zoni raskrižja.

  07.06.2017.

 • U tijeku je hitno izvođenje sanacijskih radova

  Iznenadni prekid usluge vodoopskrbe na Škurinju zbog puknuća vodovodnog cjevovoda

  pročitaj višeDanas, 2. svibnja 2017. godine, oko 13 sati došlo je do puknuća glavnog opskrbnog vodovodnog cjevovoda u Ulici 19. udarne divizije u Rijeci zbog kojeg će od 14:30 sati privremeno biti prekinuta isporuka vode većem dijelu korisnika vodnih usluga na području MO Škurinje i to u ulicama Budicinova, Ive Lole Ribara, Milana Rustanbega, Negrieva, Sadska, Save Jugo Bujkove i Škurinjskih žrtava.

  02.05.2017.

Mjesni odbori

 • MO Škurinje

  Poziv na ekološku akciju čišćenja šetnice ispod ulice Škurinjskih žrtava

  pročitaj višeU subotu, 21. listopada 2017. godine, održat će se ekološka akcija čišćenja šetnice ispod ulice Škurinjskih žrtava, a prema programu rada Vijeća MO Škurinje.

  20.10.2017.

 • Dani sv. Vida

  Za najdražu Rijeku – održane sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 3. lipnja, završeni su 13. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu proslave zaštitnika grada Rijeke – svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa, briškuli i trešeti odmjerilo 250 natjecatelja.

  06.06.2017.

 • Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju

  Poziv na akciju “Birajmo najljepšu okućnicu, balkon i prozor” u 2017.

  pročitaj višeU okviru svojih programa rada za 2017. godinu, Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju “Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor”. Zainteresirani građani mogu se prijaviti u sjedištima mjesnih odbora u periodu od 8. do 20. svibnja 2017., odnosno u Direkciju za mjesnu samoupravu i upravu, Trpimirova 2/IV.

  15.05.2017.

 • 12. sportske igre mjesnih odbora

  Za najdražu Rijeku - 12. sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU nedjelju, 5. lipnja završeni su 12. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu obilježavanja zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa, brišluli i trešeti te nogometu odmjerilo 350 natjecatelja.

  06.06.2016.

 • 4. lipnja 2016.

  Dani svetog Vida 2016 - sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 4. lipnja 2016. godine na terenima Športskog društva Zamet, Obitelji Sušanj 2, održat će se već tradicionalni sportski susreti (igre) mjesnih odbora Grada Rijeke poznatiji kao "Dani svetog Vida". Predstavnici 27 mjesnih odbora i Grada Rijeke takmičit će se u boćanju, potezanju konopa te briškuli i trešeti.

  31.05.2016.

 • Prijave od 16. do 27. svibnja 2016.

  Poziv na akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor" u 2016.

  pročitaj višeU okviru svojih programa rada za 2016. godinu, Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju "Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor". Zainteresirani građani mogu se prijaviti u sjedištima mjesnih odbora u periodu od 16. do 27. svibnja 2016., odnosno u Direkciju za mjesnu samoupravu i upravu, Trpimirova 2/IV.

  16.05.2016.

 • 1. do 22. travnja 2016.

  Poziv na podnošenje prijedloga komunalnih prioriteta za 2017. godinu

  pročitaj višeGrad Rijeka raspisao je Javni poziv namijenjen svim građanima za predlaganje projekata uređenja i održavanja komunalne infrastrukture za koje građani smatraju da ih je potrebno provesti na području kvarta, odnosno mjesnog odbora u kojem žive.

  01.04.2016.

 • Riječki program lokalnog partnerstva za 2016. godinu

  Natječaj - zaprimanje prijedloga projekata Riječkog programa lokalnog partnerstva za 2016. godinu

  pročitaj višeGrad Rijeka, Odjel za gradsku samoupravu i upravu, objavljuje natječaj za prijavu prijedloga projekata za "Riječki program lokalnog partnerstva" za 2016. godinu. Natječaj omogućuje neposredno sudjelovanje mjesnih odbora i grupa građana na manjim zahvatima (uređenju) u komunalnoj infrastukturi (parkovi, dječja igrališta, šetnice, neuređene zelene površine, manjih divlji deponiji neopasnog komunalnog otpada i sl.), u cilju zadovoljenja dijela potreba koje građani imaju u svojoj lokalnoj zajednici.

  04.11.2015.

 • sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke

  Za najdražu Rijeku - 10. sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU nedjelju, 31. svibnja završeni su 10. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke. U sportskom duhu, 350 natjecatelja braneći boje svog mjesnog odbora igralo je za najdraži grad. Boćari, konopaši, igrači briškule i trešete i nogometaši dali su svoj obol obilježavanju zaštitnika grada Rijeke - svetog Vida.

  03.06.2015.

 • 51. gradonačelnikov kolegij

  Izvješće o radu vijeća mjesnih odbora na području grada Rijeke u 2014. godini

  pročitaj višeTemeljem usvojenih programa rada i financijskih planova te prijedloga malih komunalnih akcija za 2014. godinu, 34 vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke realizirala su svoje programske aktivnosti u cilju poboljšanja i podizanja kvalitete življenja svojih sugrađana, kako na području izgradnje novih ili revitalizacije postojećih objekta komunalne infrastrukture, tako i na provođenju brojnih aktivnosti iz područja sporta, kulture, zdravstva, brige o djeci, ekologije, poduzetništva i drugih oblika društvenih sadržaja.

  13.05.2015.

 • MO Grada Rijeke

  Komunalna problematika - prezentacija za vijeća mjesnih odbora

  pročitaj višePrezentacija rada i suradnja vijeća mjesnih odbora i odjela gradske uprave kao i službi komunalnih i trgovačkih društava Grada Rijeke, u cilju bržeg i efikasnijeg rješavanja problema i pitanja komunalnog nereda, oštećenja objekata komunalne infrastrukture, ili pak realizacije malih komunalnih akcija bile su neke od tema sastanka koji je održan 13. travnja u Gradskoj vijećnici u popodnevnim satima.

  17.04.2015.

 • MO Škurinje

  Prevencija protiv provala i krađa

  pročitaj višeVijeće MO Škurinje u suradnji s PU Primorsko-goranskom Rijeka, organizira predavanje na temu "Zaštita domova od provala i krađa".

  14.04.2015.