Vi se nalazite: Moja Rijeka Dijelovi grada Drenova

Dio grada: “Drenova”

Vijesti

 • VIDEO

  Drenova dobila svoju meteorološku stanicu

  pročitaj višeNovopostavljena montažna automatska meteorološka stanica predstavljena je 22. studenog, u prostorijama Zavičajnog muzeja Drenove čije je dvorište uređeno u sklopu Riječkog programa lokalnog partnerstva.

  23.11.2017.

 • Nova regulacija prometa

  Radovi na Drenovskom putu započinju 25. rujna, zatvara se Ulica Bok

  pročitaj višeU ponedjeljak, 25. rujna 2017. godine, započinju radovi na Drenovskom putu u sklopu već započetih radova na izgradnji spoja postojeće prometnice Ive Lole Ribara s cestom Drenovski put, koje se nalaze na području MO Drenova.

  22.09.2017.

 • Predstava Beba Bebač GKL-a Rijeka

  Lutkarska predstava za bebe na Drenovi

  pročitaj višeU subotu, 2. rujna 2017. godine, u 19 sati, u dvorištu Zavičajnog muzeja Drenove, Drenovski put 138a, bit će izvedena predstava Beba Bebač Gradskog kazališta lutaka Rijeka.

  01.09.2017.

 • MO Draga

  Sanacija kolnika na području MO Draga

  pročitaj višeGradski prometni centar obavještava javnost i građane da će u razdoblju od 14. do 21. srpnja 2017. godine zbog izvođenja građevinskih radova sanacije kolnika za sav promet, osim za vozila lokalnog stanovništva biti zatvorene sljedeće ulice:

  13.07.2017.

 • Drenova

  Sanacija kolnika u Ulici Grohovski put

  pročitaj višeGradski prometni centar obavještava javnost da će se u utorak, 11. srpnja i u srijedu 12. srpnja 2017. godine vršiti radovi mjestimične sanacije kolnika u Ulici Grohovski put, na dijelu između mosta preko Rječine i naselja Grohovo. Riječ je o radovima redovitog održavanja nerazvrstanih cesta Grada Rijeke, a izvođač je tvrtka Ceste-Rijeka d.o.o., Kukuljanovo.

  10.07.2017.

 • Rijeka

  Predstavnici Grada Rijeke odali počast poginulim braniteljima 111. brigade Hrvatske vojske

  pročitaj višePovodom 26. godišnjice osnutka riječke 111. brigade Hrvatske vojske danas je u Aleji branitelja na Centralnom gradskom groblju odana počast poginulim pripadnicima 111. brigade Hrvatske vojske.

  03.07.2017.

 • PU primorsko-goranska

  Divljač na cesti!

  pročitaj višeJučer su na području Policijske uprave primorsko-goranske zabilježena dva istrčavanja srneće divljači na prometnice. Prvi slučaj zabilježen je na području Rijeke oko 13.20 sati kada je divljač udarila u osobno vozilo koje se kretalo iz smjera Drenove prema Saršonima, dok je drugi slučaj zabilježen na području Kostrene oko 22 sata, a divljač je udarila u osobno vozilo koje se kretalo iz smjera Bakra prema Rijeci. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a sveukupna šteta cijeni se na oko 4.500 kuna.

  03.03.2017.

Mjesni odbori

 • MO Drenova

  Foto natječaj “Drenova – pol ure nad Rekun”

  pročitaj višePozivaju se ljubitelji fotografije da se uključe u Foto natječaj “Drenova – pol ure nad Rekun” i svoje fotografije s temom Drenove predaju do 20. studenoga 2017. godine.

  31.10.2017.

 • MO Drenova

  Izložbe povodom Dana drenjule u izložbenom prostoru MO Drenova

  pročitaj višePozivamo Vas na izložbu koja se održava u okviru manifestacije Dani drenjule, u izložbenom prostoru MO Drenova, Cvetkov trg 1, u četvrtak, 12. listopada 2017. godine s početkom u 19.00 sati. Na izložbi svoje radove – ulja na platnu izlaže desetak autora. Radovi su nastali tijekom prošlog mjeseca a slikari su tematski oslikali dren i Drenovu.

  11.10.2017.

 • MO Drenova

  Radovi KD Vodovod i kanalizacija u Severinskoj ulici

  pročitaj višeKD Vodovod i kanalizacija započelo je radove na zamjeni 240 metara dugog vodovodnog ogranka u Severinskoj ulici. Radovi će se izvoditi u više dionica. Ugovoreni rok trajanja radova je kraj prosinca 2017. godine.

  11.10.2017.

 • MO Drenova

  Izložba fotografija Christiana Grailacha i Livia Smilovića

  pročitaj višeU izložbenom prostoru Mjesnog odbora Drenova, u četvrtak, 05. listopada s početkom u 19.00 sati otvara se izložba fotografija s temom stare Drenove. Svoje radove izlažu Cristian Grailach i Livio Smilović.

  04.10.2017.

 • MO Drenova

  Najava Dana Drenove 2017.

  pročitaj višeDani MO Drenova koji se već tradicionalno obilježavaju u mjesecu srpnju i vezuju uz blagdan BDM Karmelske započinju u nedjelju, 9. srpnja 2017. godine cjelovečernjim koncertom Zbora DVD Drenova u župnoj crkvi BDM Karmelske, nakon večernje mise u 19.00 sati. Centralna proslava Dana Drenove održat će se u subotu navečer, 15. srpnja s početkom u 20.00 sati nastupom Prvih riječkih mažoretkinja te zabavom uz muzički sastav “Mali s Velikim band”.

  11.07.2017.

 • Dani sv. Vida

  Za najdražu Rijeku – održane sportske igre mjesnih odbora

  pročitaj višeU subotu, 3. lipnja, završeni su 13. sportski susreti mjesnih odbora Grada Rijeke u kojima je braneći boje svog mjesnog odbora, u sklopu proslave zaštitnika grada Rijeke – svetog Vida, svoje vještine u boćanju, potezanju konopa, briškuli i trešeti odmjerilo 250 natjecatelja.

  06.06.2017.

 • Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju

  Poziv na akciju “Birajmo najljepšu okućnicu, balkon i prozor” u 2017.

  pročitaj višeU okviru svojih programa rada za 2017. godinu, Vijeća mjesnih odbora Grada Rijeke organiziraju akciju “Biramo najljepšu okućnicu, balkon i prozor”. Zainteresirani građani mogu se prijaviti u sjedištima mjesnih odbora u periodu od 8. do 20. svibnja 2017., odnosno u Direkciju za mjesnu samoupravu i upravu, Trpimirova 2/IV.

  15.05.2017.

 • MO Drenova

  Otvorena izložba Likovnog društva Kvarner

  pročitaj višeU izložbenom prostoru MO Drenova može se do daljnjega pogledati izložbu slika desetak autora, članova Likovnog društva Kvarner iz Rijeke.

  24.04.2017.

 • MO Drenova

  Povezivanje ulica Ive Lole Ribara i Drenovski put: Kreće izgradnja spojne ceste na lokaciji Bok Drenova

  pročitaj višeNa području MO Drenova u Rijeci u drugoj polovici veljače 2017. godine započeti će radovi na produženje GU XIV i spoj s OU XXI (spoj ceste A) na lokaciji Bok Drenova. Predmetni spoj će u naravi predstavljati raskrižje koje obuhvaća spoj postojeće prometnice Ive Lole Ribara u vrhu naselja Škurinje (oznaka po GUP-u GU XII) s cestom Drenovski put koja dolazi iz naselja Kozala (oznaka po GUP-u GU XIV) i vodi dalje prema Drenovi (oznaka po GUP-u OU XXI).

  15.02.2017.

 • MO Drenova

  Izložba slika Pave Marčinka

  pročitaj višeVišegodišnja suradnja Vijeća MO Drenova na raznim aktivnostima u programima kulture s Gradskom knjižnicom Rijeka, Ogrankom Drenova nastavlja se i ove godine izložbom slika Pave Marčinka. Pave Marčinko poznat je kao autor koji najčešće slika motive vezane uz more.

  15.02.2017.

Kultura

 • VIDEO

  Otvoreno ljetno kino u novouređenom dvorištu Zavičajnog muzeja Drenove

  pročitaj višeU srijedu, 12. srpnja, povodom Dana Drenove, u dvorištu Zavičajnog muzeja Drenove otvorilo se novo kvartovsko ljetno kino. Tom prigodom ujedno je otvorena i izložba crno-bijelih fotografija u suradnji sa Muzejom grada Rijeke. Dvorište je uređeno volonterskim radom članova Društva Bez granica i uz pomoć grada Rijeke kroz program Riječkog lokalnog partnerstva.

  17.07.2017.