Vi se nalazite: Moja Rijeka Kalendar aktualnosti

Kalendar aktualnosti za 17.01.2018. (srijeda) items: 9 / limit: 100

 • Članak 14:08

  CERIecon Playpark Rijeka – besplatni program podrške poduzetnicima

  STEP RI Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci uz podršku Odjela gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke provodi besplatni šestomjesečni program podrške i razvoja poslovnih ideja koji uključuje edukacije, poslovno savjetovanje i prostor za rad, zahvaljujući CERIecon Playpark Rijeka programu. Timovi i pojedinci s idejom mogu sudjelovati u ovom programu od ovog ožujka.

 • Članak 13:58

  Koja će od njih 8 biti nova Kraljica Riječkog karnevala?

  Prvo od nosećih događanja Riječkog karnevala 2018. najavljeno je danas na konferenciji za medije na brodu Marina – 19. siječnja, s početkom u 20 sati u Dvorani mladosti, Riječki će karneval dobiti svoju dvadeset i treću Kraljicu, a ključevi Grada će napokon doći u ruke maškara.

 • Članak 11:04

  Otvorena izložba studentskih radova A4:0 izdanje u Galeriji Kortil

  U ponedjeljak, 15. siječnja, u Galeriji Kortil, otvorena je izložba studentskih radova A4:0 izdanje koja je prethodno gostovala u Galeriji umjetnina u Splitu i u zagrebačkoj Galeriji Šira. A4 nacionalni je program koji povezuje studente likovnih akademija i povijesti umjetnosti sa Sveučilišta iz Splita, Zagreba, Osijeka i Rijeke, a riječki segment izložbe predstavljaju studenti Michel Mesarić i Mia Krneta.

 • Članak 09:35

  Antonja na Pehlinu

  Na Antonju, u srijedu, 17. siječnja 2018. godine u Domu kulture Pehlin, Minakovo 30, tradicionalno će se održati akcija darivanja krvi. Akciju organizira Aktiv dobrovoljnih darivatelja krvi Pehlin, u vremenu od 09 – 13 sati.

 • Članak 09:34

  Dječji maškarani tanci u Dragi

  Pozivamo Vas dragi roditelji, none i nonići, da dođete sa svojom djecom na maškarane dječje tance koji će se održati u nedjelju, 21. siječnja 2018. u Hrvatskom domu Draga s početkom u 15 sati.

 • Članak 09:31

  Petrit Ceku nastupio prvi put u riječkome HNK-u

  Glasoviti gitarist Petrit Ceku nastupio je uz orkestar Opere HNK Ivana pl. Zajca iz Rijeke prvi put na pozornici ove kuće u utorak navečer, a izvedbom je ravnao južnokorejski dirigent TaeJung Lee.

 • Članak 09:30

  Sveučilište u Rijeci dobilo povelju za afirmaciju makedonskog jezika, književnosti i kulture

  Sveučilište u Rijeci dobilo je povelju Sveučilišta svetog Ćirila i Metoda iz Skopja za afirmaciju makedonskog jezika, književnosti i kulture, putem dugogodišnjih studijskih programa makedonskog jezika i književnosti, te posljednjih deset godina kao lektorat makedonskog jezika i književnosti, objavljeno je u utorak na konferenciji za novinare na riječkom Sveučilištu.

 • Članak 09:26

  HNTV: pogledajte presjek polusezone

  Nogometaši Rijeke prvi dio sezone okončali su na četvrtom mjestu HNL-a, plasiravši se u finalu Kupa Hrvatske i ostavivši odličan dojam u kvalifikacijama Lige prvaka i skupinama Europske lige.

 • Članak 09:22

  Podizanje pusta u Pašcu

  Mesopusna kumpanija Pašac i Vijeće Mjesnog odbora Pašac pozivaju sve građane da dođu na podizanje pusta na Antonju, 17. siječnja u 18 sati ispred Doma Pašac.